Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksiamm

jacy są faceci z wcześnie rozbitych rodzin??

Polecane posty

Gość Aleksiamm

witam jakie są zagrożenia małzenstwa z kimś kto wychował się w niepełnej rodzinie od 3 roku życia? trochę matka, trochę ojciec, trochę dziadki etc?? czy taka osoba umie stworzyć rodzinę??

Gość Aleksiamm
zamilcz, ok?

Gość hania234987
oczywiście, że umie. Faceci, którzy mieli "niepełną" rodzinę albo ich rodzice się rozwiedli dość wcześnie chyba inaczej postrzegają świat. Są bardziej czuli i chcą stworzyć zupełnie inną rodzinę niż tą, w której się wychowali ;) Zagrożenia zawsze chcą, nieważne czy wychował się w pełnej/niepełnej rodzinie.

@ Aleksiamm 15:38 (...) czy taka osoba umie stworzyć rodzinę?? (...) Pewnie, że tak. Oprócz tego co napisała " hania234987" 15:54 (z czym zgadzamsię bardzo, dodam jeszcze, że na ogół są bardzo ambitni (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Zależy im 2x bardziej na tym aby "się udało". Tylko trzeba ich kochać, ok? :) _________________

Gość hehehiihu
ja nie widze zadnych pozytywow u mojego faceta. Wychowany tylko przez matke jest pracoholikiem, chce chyba sobie cos udowodnic, pozatym zachowuje sie jak baba w ciazy, ciagle zmiany nastrojow i FOCHY! Przez te fochy nie umie utrzymac pracy i zmienia co pol roku...i od nowa, chce cos udowodnic i daje sie wykorzystywac, chodzi w wolne dni do pracy..ale i tak zmienia na nastepna. Nie umie oszczedzac, zyje z moich pieniedzy ostatnio i pozycza po kolegach

Gość marikaa_1234
z doswiadczenia wiem ze sa albo bardzo uczuciowi i pragną mieć normalną rodzinę i za nic w świecie nie przechodzic tego samego co rodzice a inni odwrornie, powtarzaja to samo w swoich rodzinach co sami przezyli jak byli dziecmi na to nie ma reguly