Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrin45452

czy warto zwiazac sie z dziewczyna ktora mi sie w ogole nie podoba fizycznie ???

Polecane posty

Gość adrin45452

fajnie mi sie z nia gada i ja jej sie bardzo podobam. ona chce zeby bylo miedzy nami cos wiecej. ogolnie to fajna dziewczyna jest. Myslicie ze warto ?

Gość a co wniej jest takiego
zec ie odpycha?

Gość maja ale zazwyczaj
mysle, ze mozesz sprubowac bo po jakims czasie moze nawet fizycznie Ci sie spodobac. Ale jezeli ani troszeczke Ci sie nie podoba to nie powinienes...bo i tak znajdziesz sobie ladniejsza, z ktora bedzie Ci si rownie fajnie romawialo. ale fakt ze w ogole zastanawiasz sie czy z nia byc juz o czyms swiadczy

Gość wewqdreqqe
a skad wiesz ze jej sie podobasz? moze ona mysli ze to ona sie tobie podoba i nie chce byc niegrzeczna odpychajac cie?:D

Gość Yach Chrystek
Ma cipke w poprzek ?

Gość mam taki kap,rys
Ale po co? ..nie rozumiem po co chcesz sie z nia wiązac

Gość i napewno też
skoro zauwazasz ze jest fajna i fajnie wam sie gada ,to znaczy ze jest juz chemia,bynajmniej umyslowa,lubisz ja i jakos sie dogadujecie:D MOZE WARTO POCIAGNAC TO DALEJ?;) wiesz czasami ,jak sie kogos blizej pozna i polubi czlowieka to sie potem okazuje,ze ten ideal urody ,ktory zawsze gdzies tam w srodku byl czy jest-przestaje miec znaczenie albo istniec:P JESZCZE JEST PYTANIE ,O CO CHODZI Z TA JEJ FIZYCZNOSCIA ,KTORA CI NIE BARDZO PASUJE?;) Jest gruba i niska np a ty wolalbys by byla szczupla i wysoka ? Zalezy co to jest,bo jesli np ma pare kilo za duzo to schudnie ,jesli sie zakocha to tym bardziej ,wlosy krotkie np moze zapuscic no ale jesli ma duzy biust a ty lubisz maly,to moze byc problem:D

Gość yyyhmyyy
Myślę że to zadziała tylko w drugą stronę, facet nie musi być piękny, za to reszta musi grać, co do dziewczyny to prędzej czy później będziesz oglądał się za pięknisiami, wtedy współczuję Twojej dziewczynie.

Gość wewqdreqqe
no chyba ze jest np gruba i cie w ogole nie kreci i nie bedziesz chcial jej dotykac, ona to wyczuje predzej czy pozniej i sprawisz jej przykrosc.

Gość adrin45452
skad wiem ze ja jej sie podobam Powiedziala mi to wprost :)

Gość adrin45452
pytacie czemu mi sie nie podoba ? ma po prostu niezbyt ładna twarz i do tego taka chłopieca figure

Gość yu6uyuytuiytt
ale mialbys ochote calowac sie z nia, piescic ją, kochac sie z nia? bo jezeli ona cie w ogole nie podnieca to chyba nie tedy droga. Chlopieca cyli szczuplutka i maly biust? moze ma maly ale kształtny :)

Gość adrin45452
yu6uyuytuiytt Juz sie z nia calowalem i piescilem. No i pod tym wzgledem mnie podniecala. do seksu jeszcze nie doszło

Gość tytytrytrysrtshtrh
a ile macie lat? bo to w sumie wazne, czy jestes np 17latkiem ktory sadzi ze tylko duze balony to prawdziwe piersi itd, oczywiscie bez obrazy :D

Gość i napewno też
czyli wrozy to dobrze,jak cie podnieca rowniez w czasie kontaktu fizycznego;) jest chemia,a to jest wazne a chemia to feromony,takich przykladow jest mnostwo,ze spotyk sie dwoje ludzi,z ktorych nawet i oboje nie sa tak do konca wizualnie w swoim typie,a jak sie zbliza do siebie to az iskry leca:D jA BYM NA TWOIM MIEJSCU POSZLA O KROK DALEJ..i chyba nie jest az tak zle z tym jej wygladem skoro sie podnieciles jak sie calowaliscie :P nO ALE WYBOR,CZY BRNAC W TO DALEJ NALEZY DO CIEBIE;)

Gość majeczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
a czy w gre wchodzi tylko zwiazek?nie mozecie sie luzno spotykac, gadac sobie,a kiedy najdzie was ochota to tez pocalowac sie, popiescic, z czasem cos wiecej?

Gość Adrin45452
Mam 24 lata ona 23. Rozmiar biustu akurat nie jest dla mnie jakis znaczacy. Ale jej biust mi sie podoba

Gość majeczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
jezeli nie bedziesz sie wstydzil pokazac z nia na miescie i przedstawiac znajomym,to mysle ze mozecie sprobowac.

Gość gatuzo
jedno co warto upić się warto