Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Atlantico

Z cyklu Kafe - Cafe "Zmiany w naszym życiu"

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie w ten wieczór:D Od dziś rozpoczynam cykl wieczornych rozmów na przeróżne tematy. Zapraszam do dyskusji wszystkich, będziemy poruszać sprawy związane z naszym zyciem. W dzisiejszy odcinek wprowadzi nas piosenka Maanamu: http://www.youtube.com/watch?v=RpZ0bdTkwOI No właśnie "Zmiany w naszym życiu" każdy z nas jakieś miał, miłość, praca, sposób myslenia... Kto z was to przeżył? Jak zmieniły was dawne związki, czy teraz jesteście mądrzejsi ?

Gość fkkfkfkkffk
masz jakiś kolegów dzieciaku ?

jedenastoletni związek z mężczyzną "mojego życia", ojcem mojego dziecka, wiele mnie nauczył... dlatego po rozwodzie były trzy lata żałoby (bardzo go kochałam) a potem wyczatowałam faceta w necie :D spotykamy się od 7 lat, nie ma mowy o żadnym slubie, chociaz propozycja była :) Chce być samodzielna :classic_cool: to te ZMIANY, kiedyś nie do pomyśenia dla mnie było to ze kobieta może zyć bez mężczyzny, teraz taki związek "z doskoku" bardzo mi odpowiada to by było na tyle ;)

Ale rozumiem że z "mężczyzną Twojego życia" byłaś po ślubie ??? No rozumiem Cię obawiasz się że jeszcze raz mogłabyś przez to przejś a tak, na wolną ręke jest łatwiej. A nie tęsknisz za związkiem, takim tradycujnym ? gdzie problemy się rozwiązuje razem? Bo teraz to chyba jak coś nie pasuje to każdy w swoją strone i już ?

I nie brakuje Ci nic z tradycyjności ???:D To wielka zmaina, postanowiłaś sobie że nie będziesz więcej się angażować i tak robisz jestem pod wrażeniem

Właśnie chcę z nią porozmawiać dzisiaj miała wizytę, zaraz dzwonie do niej, nie wiem kompletnie jak to dalej będzie. Miłego wieczoru ramtatko i przyjemnej nocy