Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuz12

Okazał sie , że byłam jego pierwsza,,,

Polecane posty

Gość zuz12

Tylko prosze nie piszcie , ze to nie moja sprawa. ITp Otóż jesten z chłopakiem od pół roku On jest na prawde , dobry czuły bardzo inteligentny,,,. Jeszcze przed byciem z nim dowiedzialam sie , ze spał z 10 dziew . Potem jak zaczeliśmy juz byc ze soba zredukował to do 5 ... . Juz wtedy dziwnie sie czułam. Ale poczułam ulge( lepiej 5 niż 10 w koncu). Tylko nie wiem , czemu jakos intuicyjnie jakos mi to nie psowało . Czesto sie go o to dopytywłam . Odpowiedał mi niby ze szczegółami . ( Spokojnie nie jestem masohistka , ufam mu i niby troche mnie to ruszłao ale z 2 strony fajnie wiedziec , ze chłopak sie wyszlał troche. Dzis sie znim poklóciłam zapytalam , czy czassem widuje jakas z tych dziewczyn z którymi spał. On pow , że jedna . Ja nie wiem co mi do głowy strzeliło i zapytałam sie o jej nazwisko ( chciaz niw iem , na prawde nie ejst mi ono potrzebne ) On pow , ze nie powie , dlatego jakos sie sfochowałam za to i on sobie wyszedł . Napisałm mu sms , ze to jego ost ode mnie wyjscie i w ogóle... . Sms jaki od niego dostałam ZAŁAMAŁ M NIE TOTALNIE : napisał mi , że tak na prawde miał , ze mna SWÓJ PIERWSZY RAZ !!!!!!! , że nie pow , mi bo sie zapetlił . ze z ymi dziewczynami łoczyły go tylko rózne pocałónki pieszczoy próby seksu ortalnego. Ale nic wiecej bo nie byli razem . Prosił , zeby nie odp mu . Jesem załamana jego kłamstwami . On ak zmyslał opowiadał mi czasem jakies ,rzeczy ze szczegółami ... . Nie wychwalł tego mówił , ze jemu jest ze mna najlpiej i takie tam . Teraz nie wiem czy on kłamie , Czy mówi prawde . A jak mówiprwade nie wiem jak mu teraz wybaczyc , ze mi nie powiedział i tak kłamał...

Gość pravvik91...;
moge cie wyruchac?

Gość Krejzolek:)
duzo czytal ksiazek:p nie potrafi powiedziec nawet jednego malego nazwiska:D

Gość zuz12
ooo rety . Przepraszał za błedy ... ;/ nie wiem troche płakałm jak to pisałam i robiłam to strasznie szybko .. przepraszam spaliłam...

Gość basianonono
to moze zrobisz korekte?

Gość zuz12
Tylko prosze nie piszcie , ze to nie moja sprawa. ITp Otóż jesten z chłopakiem od pół roku On jest na prawde , dobry czuły bardzo inteligentny,,,. Jeszcze przed byciem z nim dowiedzialam sie , ze spał z 10 dziew . Potem jak zaczeliśmy juz byc ze soba zredukował to do 5 ... . Juz wtedy dziwnie sie czułam. Ale poczułam ulge( lepiej 5 niż 10 w koncu). Tylko nie wiem , czemu jakos intuicyjnie jakos mi to nie psowało . Czesto sie go o to dopytywłam . Odpowiedał mi niby ze szczegółami . ( Spokojnie nie jestem masohistka , ufam mu i niby troche mnie to ruszłao ale z 2 strony fajnie wiedziec , ze chłopak sie wyszlał troche). Dzis sie znim poklóciłam zapytalam , czy czasem widuje jakas z tych dziewczyn z którymi spał. On pow , że jedna . Ja nie wiem co mi do głowy strzeliło i zapytałam sie o jej nazwisko ( chociaz nie wiem , na prawde nie jest mi ono potrzebne ) On pow , ze nie powie , dlatego jakos sie sfochowałam za to i on sobie wyszedł . Napisałm mu sms , ze to jego ost ode mnie wyjscie i w ogóle... . Sms jaki od niego dostałam ZAŁAMAŁ M NIE TOTALNIE : napisał mi , że tak na prawde miał , ze mna SWÓJ PIERWSZY RAZ !!!!!!! , że nie pow , mi bo sie zapetlił . ze z tymi dziewczynami łączyły go tylko rózne pocałunki pieszczoy próby seksu ortalnego. Ale nic wiecej bo nie byli razem . Prosił , zeby nie odp mu . Jesem załamana jego kłamstwami . On tak zmyslał opowiadał mi czasem jakies ,rzeczy ze szczegółami ... . Nie wychwalał tego mówił , ze jemu jest ze mna najlpiej i takie tam . Teraz nie wiem czy on kłamie , Czy mówi prawde . A jak mówiprwade nie wiem jak mu teraz wybaczyc , ze mi nie powiedział i tak kłamał...

Gość hnjkhkjh
co to jest ten seks ortalny? :classic_cool:

Gość hkapucynkifajne
kraci cos wydaje mi sie ze nikogo nie mial ty jestes jego pierwsza:)

Gość zuz12
no suoer . dzieki . Nic podjełam decyzje , że już sie wiecej do noego nie odezwe i to koniec wiec już to nie ma znaczenia..