Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana totalnie

chciałam kupić na allegro pas neoprenowy

Polecane posty

Gość zszokowana totalnie

chciałam sobie na allegro kupić pas neoprenowy,żeby ćwiczenia były bardziej efektywne w sumie stwierdziłam, że mogę kupić nawet 2 lub 3 sztuki... i normalnie doznałam szoku- koszt przesyłki listem poleconym ekonomicznym- 1 sztuka- 8,50zł, 2- 13,50zł a 3- 17,50zł :D:D:D:D tym ludziom się w dupach poprzewracało?!?!?!?! oczywiście zrezygnowałam z zakupu :O

Gość zszokowana totalnie
a szok tym większy, że jak już u kogoś kupuję, to rozglądam się co tam jeszcze sprzedaje... no i w sumie wybrałam sobie kilka LEKKICH i NIEWIELKICH przedmiotów... a biorąc pod uwagę fakt, że SZTUK pewno byłoby w sumie z 7- 8, to koszt przesyłki byłby zwyczajnie ŚMIESZNY

Gość owfie
sprawdziłem trzy aukcje i we wszystkich wybierając list priorytetowy płacisz za wysyłkę tylko raz, weź się kurwa naucz korzystać z allegro :classic_cool:

Gość zszokowana totalnie
ale wpisz ilość sztuk większa niż jedna :O ja też sprawdziłam nie jedną aukcję, a kilka, KARTOFLU :P

Gość zszokowana totalnie
poza tym większość z tych aukcji nie ma POLECONEGO priorytetowego tylko POLECONY ekonomiczny a zwykły priorytet mnie nie interesuje :O