Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULOPA

Czy dobrze kombinuje?? Wejdz

Polecane posty

Gość JULOPA

Chodzi o studia . Jestem rok po maturze , nie poszlam wtedy na studia , bo nie wiedzialam co chce robic , wiec dałam sobie czas :) I teraz juz wiem , ale nie ma niestety takiego kierunku na studiach. ( charakteryzacja) Jest kilka szkoł które mnie interesują , ale sa daleko od mojej miejscowosci no i sa dosc drogie . Pomyslam , ze moze pojde na studia , jakies w miare łatwe zeby miec przyznane stypendium ( z tego co sie orientuje , na studium - nie przysluguja zadne ) mieszkaniowe , na wyzywienie i socjalne . Bede jakos ten kierunek ciągnac a w weekendy studium ( czyli moja pasja) Nie wiem czy to dobry pomysl , ale tylko w taki sposob bym mogla sie jakos tam w tym duzym miescie utrzymac

latwije i mniej czasu zajmie ci pojscie na kelnerke.jak jestes ladna to jeszcze tpy dostaniesz.stypendia i tak sa niskie,moze 350zl,a studia jednak wymagaja wiecej niz kelnerowanie

Gość JULOPA
nie ma tu nikogo?????????

Gość JULOPA
tak szczerze az takie niskie sa? mowisz , ze 300 ale chyba kazde po 300 czyli w sumie 900 tak ? Tyle by mi moze wystarczylo , bo w wakacje wyjezdzam i chce zarobic okolo 10 000 wiec ( to by szlo na studium ) a stypendium na życie . Mieszkanie wynajelabym ze znajomą okolo 500 zl. Reszta na jedzenie