Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuuuuuuula

Trójmiasto i okolice.

Polecane posty

Gość Aniuuuuuuula

Nie dawno ruszył ciekawy sklep, o ile dobrze pamiętam to chyba nawet dowiedziałam się o nim z tego forum :). Jeżeli chodzi o mnie na 100% mogę powiedzieć że będę z niego korzystała. Nie muszę chodzić po sklepach, targać ciężkich ziemniaków i ogólnie siatek, no i co najważniejsze nie muszę wychodzić z domu. Warzywa są na prawdę dużo lepsze niż te ze sklepów, połowa produktów pochodzi od polskich rolników reszta importowana www.warzywniak.tk Polecam każdemu kto chce zdrowo się odżywiać i nie ma czasu na chodzenie po warzywniakach

Gość Kasieńka_Gda
Czyli mówisz że warto spróbować?

Gość Kasienkaa_gda
Czyli mówisz że warto zaryzykować? Interesują mnie własnie takie produkty a nie badziewia z masowych sklepów.

Gość Aniuuuuuuula
Ryzykować? Nie nic nie ryzykujesz. Płatność przy odbiorze lub przelewem bankowym. Zamówienia wysyłane są we Wtorki i Piątki działają tylko na terenie trójmiasta i okolic. Nowo powstała firma. Na pewno nie pożałujesz.

Gość Andrzejkowaty
Z tego co pamiętam to sklep ma już parę tygodni. Błyskawicznie się rozwija i widząc po forach ma dobre opinie. Moja dziewczyna sama zamawia z tego sklepu gdyż studiuje i woli się uczyć niż latać z tym do domu. A że jest drobnej budowy to nie lubi zbytnio targać kilogramów. :) Również polecam.

Gość Co prawda to prawda...
Co prawda to prawda

Gość Gochaaa1000
I właśnie takiej alternatywy szukałam w Gdyni a że trójmiasto to i znajomym polecę. Cóż trzeba iść do przodu, wszystko przechodzi w erę internetu i to dla wygody klienta. Gdy mieszkałam w łodzi sama korzystała z takiego też warzywniaka tylko że tamten improwizującą wyglądał. Ten zapowiada się dużo lepiej. W sklepach oszukują i wrzucają trefny towar, sama wiem na własnej skóry jak dostawałam pognite od środka pomidory. Fuuuj dziecku wolę podawać zdrowe warzywa. Spróbować nie zaszkodzi.

Gość Syyyyynuss
hmmm powiem o sklepie mamie ; p przynajmniej latać nie bd musiał ;D

Gość lala_2012
Dobrze że mówisz, nie zaszkodzi spróbować szczególnie że w pracy siedzę do 18 to zamówienie zrobię nawet w biurze ile to zajmuje z 5 min. A po pracy odpoczynek a nie na gwałcie do warzywniaka bo o 18 zamykają. A biedronka może i ma dobry asortyment ale owoce i warzywa to porażka.

Gość EUSTASZEK25
SUPER ŻE REKLAMUJESZ SWÓJ SKLEP MOIM ZDANIEM BZDURA DO WARZYWANIAKA ZACHODZĘ WRACAJĄC Z PRACY I MAM POŁOWE TANIEJ NIŻ TUTAJ !

Gość Aniuuuuuuula
Może i to prawda bo mieszkasz w innych okolicach. Ale jakby nie patrzeć większość cen jest dużo tańszych nawet niż w biedronce. Zwróć uwagę chociażby na ziemniaki za kilogram w biedronce wychodzi 99gr. na warzywniak.tk cena ta jest niższa 90gr. 1 ilość to 0.1kg czyli 10dkg. Sklep nie jest mój ale jestem z niego w 100% zadowolona dlatego też dzielę się nim z innymi

Gość Aniuuuuuuula
tzn. chodzi mi oczywiście że na kilogramie oszczędzasz 9gr.

Gość kachha01
Rozwiązanie dobre, ceny strasznie niskie więc marży dużej nie pobierają ceny praktycznie jak w hurcie. hmm ciekawy sklep. Będę musiała chyba spróbować co mi szkodzi skoro dużo dobrych opini. @Eustachy z dziwnym założeniem wyskoczyłeś do koleżanki bo patrząc na ceny warzywniaków osiedlowych to ten warzywniaczek jest dużo tańszy. Większość cen jest niższych od warzywniaków od 10-90gr robiąc codziennie zakupy dużo zaosczędzisz dostaniesz lepsze warzywa jak twierdzą koleżanki i nie musisz sie ruszać z domu. Ot co

Gość Przemoooooo
Mimo wszystko sklep zasługuje na reklamę. Znajoma korzysta z ich usług ale więcej nie wiem nie interesowało mnie to ;p

Gość Blekitnooka1
Myślę że warto spróbować.

Gość ach i cóz tera
alez piekna reklama

Gość Czarnulkaztrojmiast
Bedzie trzeba, dzieki na info.

Gość ehhhhhhhhhh
uroki polskiego internetu jak juz ktos cos chwali to zaraz ze reklama ehhhhhh

Gość Co prawda to prawda...
Co prawda to prawda...

Gość kaznodziejakaa
nom nom, sklepiku pogratulować nie dziwię się że cieszy się pozytywnymi opiniami.

Gość Jasiuztirem
No spróbuję spróbuję ;D dzięki

Gość kokosowaczekoladka
A już wiadomo dlaczego koleżanka reklamuje serwis ;), bo za to oferują bony rabatowe.