Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojęcia.............

od kiedy można uczyć picia z kubka niekapka? Do kiedy wasze pociechy

Polecane posty

piły z butelki? mleko,herbatki?

mleko pije z butelki . ?Z niekapka uczylam dlugo , mialam lovi . Teraz avent i od kiedy ma rok pije z niekapka picie . Jaak od razu avent bym wziela wydaje mi sie ze ok 6-7 mca by umial

Gość drobineczkaqqil
mmoja ma pól roku i juz pije

witam, moja mala pije jakos od 9-10 miesiecy z kubeczka... Troche trwalo zanim sie nauczyla ale moj upor podzialal:) pije do dzis z kubeczka, a mleczko z butelki:)

mój syn ma 2 latka 2 miesiace i n igdy nie nauczył się pić z niekapka. Mislismy kilka w domu, nigdy nie umiał z tego pic, plakał strasznie Po roczku kupowałam mu butelki z rurką i tak pił do 2 roku zycia. Teraz ma bidony i ucze go pic po prostu z kubka

no ja ogolnie avent mam i smoczki i butelki i tez kupie niekapek ma juz 8 miesiecy wiec moze dzis zamowie ma u nas nie ma go nigdzie:) A kiedy zaczynały same jeść? bo moja nawet nie sięga sama do łyżeczki.Za wczyśnie chyba jeszcze aby się interesowała czy nie?

Gość szkotka uk
jak miala pol roku to pila z kubeczka z dziubkiem ale nie niekapka tylko takiego zwyklego z ktorego lecialo po przechyleniu kubka. ale bardzo szybko nauczyla sie pic z nornalnego kubka ( jak miala jakis rok i 3 miesiace) wiec mi juz zadne wynalazki nie byly potrzebne

Gość szkotka uk
sama probowala jesc jak miala okolo roku ale jak poszla do zlobka i miala 13 miesiecy to juz kaszki, serki i obiadki jadla sama lyzka.

Mooj tez pije z kubka zwyklego jak mial gdzies ok roku . Ale pije piej i wylewa , wiec zeby nie latac ze szmata caly czas ma niekapek . Ja akurat mam butelki lovi ale smoczki usp . z aventu . Myslalam ze niekapek z lovi bd ok ale nie byl , tu na forum polecali avent wiec kupilam i spisuje sie idelanie . I fajnie bo mozna ustniki same dokupowac jak dziecko pogryzie

Gość szkotka uk
moja akurat bardzo ostroznie pila i nic sie nie rozlewalo a poza tym mamy taki fajny silikonowy sliniaczek z takia kieszonka. Jak jadla obiad i jej cos spadlo to pozniej mogla wyjac to lyzka :) i nic sie nie brudzilo ani nie marnowalo :)