Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Chciałbym nawiązac znajomości z takimi ludźmi jak....

Polecane posty

Chciałbym nawiązac znajomości z takimi ludźmi jak.... Alexis z Dynastii Leoncio z Niewolnicy Isaury Lucrecia,Jaguar i Raquel z Cud miłości Mirta i Angelina z Luz Marii Diego,Rebeca,Garaban,Barbara z Fiorelli Regina ze słodkiej trucizny Barbara z barw grzechu Stinger i Leński z samego życia Janusz Tracz z Plebanii Sandra i Kevin z życia jak poker Laura z po prostu miłosc Leticia z dziki księżyc Roxana i Sebastian z przyjaciółek i rywalek Cezar i Carina z córki przeznaczenia Raquela oraz jej ojciec, jej ciotka i kuzyn Arturo z bialego welona Isaura z grzesznicy Dinora, Fernando, Armando z gorzkiej zemsty Rubi z ceny marzeń I pilarz ze zbuntowanego anioła

Bohaterowie którzy byli moimi ulubieńcami.... czekałem na nich. Jeszcze był Domenico Rizzo w zbuntowanym aniele, kilku złych bohaterów w Rubi... Alberta, Costanza i Enriqe w posłańcu szczęścia Valeria i jej matka w Palomie Oraz Gusta, jej kochanek i desdemona w kroplach miłości :D

Jeszcze Kamila, Bogdan i Monika w Adamie i Ewie Oraz Sheila i Morgan w modzie na sukces :) To też były osoby kenialne i rewelacyjne,dobrze wypełniały swoje misje :) :) :)

Gość hiszzszpanka
masz nawalone, ale w zasadzie tez moglabym ich poznac

Gość no no no :D
zrobiło się jakby gejowsko (ładniejszy wyraz niż p...)

Gość hiszzszpanka
po prostu masz koleś nawalone i tyle!!!! po co Ci oni wszyscy do szczescia? malo masz szaraków o barwnych osobowosciach? na co drugim metrze kwadratowym mozesz jakiegos spotkac

Po to by czuc chec walki, nienawisci. Ja powiem tak szczerze ze lubie awantury, bijatyki bo mam to w genach. Nie wazne czy to baba bije chlopa, czy chlop bije babe, czy baba bije baba, czy chlop chlopa, nie liczy sie dla mnie duszenie, kopanie, bieganie z nozem, odczuwam na taki widok podniecenie. Byle bym sam nie oberwal, w rodzinie mojej matki ciagle bijatyki, w ojca rodzinie podobnie.

Gość no no no :D
ja tam połowy tych osób nie znam a seriali nie oglądam więc poznać ich nie mam ochoty

Gość hiszzszpanka
ależ proszę Cię chłopaku, co Ty tutaj z tymi bijatykami!!! kochaj ludzi, kochaj swiat a nie bijatyki Ci w glowie! pewnie chcialbys im wszystkim wpierdolic i stad ta chec znajomosci hehheeheh

Gość do tego hiszpanina
hiszpanin miałeś być ekskluzywną ciotą i robić to z bogatymi pedałami za 1,5 mln zł

To też. Nie jeden czlowiek na tym swiecie zasluguje na ostry wpierdziel. Ale ja tak naprawde kocham ludzi ale bardziej od ludzi kocham slodycze :) bez slodyczy to ja jestem bardzo nerwowy :(

Gość do tego hiszpanina
to ile zarobiłeś ciotko ?

Od maja bede zarabial po 7 tysiecy a dlug splacilem innym sposobem, pozyczylem pieniadze od ciotki i nie zamierzam jej tego oddawac :)

Gość glen muller
pare aktorek z thrillerów erotycznych