Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjujjasjojaoas

ale jestem zla! wejdzcie!

Polecane posty

Gość jjujjasjojaoas

ale jestem zla! weszlam na poczte i przyszlo ze ktos zamowil z mojego konta torebkę. ja pierdole! pelna strachu dzwonie do siotry czy kupila torebke z mojego konta ( znala haslo) a ona ze nie. kurde , dzwonie pod numer pod ktory miala byc dostraczona wysylka i okazuje sie ze to przyjaciolka siostry mohjego chlopaka!! obczajacie? ta szmata z mojego konta pod moja niewiedza kupila sobie torebke! i jesszcze mowi ze nic nie zeobila! :/ haslo i login miala najprawdopodniebuej zachiwany w pamieci jak kiedys sie logolwalam z jej laptopa;/

Gość jjujjasjojaoas
na poczte przycodza powiadomienai z allegro

Gość nosem w kałuże
napisz z maila zeby na Twój adres wysłać torebkę:)

tez bym się wkurwiła. ja kupiłam cos ze swojego konta dwa razy pewnej osobie i mało brakowało a negatywy bym dostała, bo ta idiotka zapomniała zwyczajnie zapłacic. i miala jeszcze czelność po tym wszystkim pisać do mnie z prośbą, abym po raz trzeci kupiła JEJ i dwóm koleżaneczkom torebki. no kurwa.. ludzie to mają tupet..

Gość jjujjasjojaoas
A ona uwaza ze nie ma problemu! zmeinilam haslo, poslalam jej wiazanke. nie mam zamiaru dostac zadnego negaywa! ma 25 lat, moze sobie zalozyc sama konto

Gość Kavok
jestes głupia i durna to nie wiedziałas ze logujac sie z innego kompa zostawiasz ślad postaci zapamietania loginu i hasła dobrze ci tak szmato