Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się o znajomych

Kumple zrobili dziecko dziewczynie!!!! Boje sie o kolegow!

Polecane posty

To znaczy nie wiadomo który bo oni tą dziewczyne upili a potem ją na zmiane wykorzystali. Ta dziewczyna była nieświadoma tego co robi, moja siostra ją na tą dyskoteke zaciągneła. I tutaj pojawia się problem. Rodzice tej dziewczyny dociekają kto może byc ojcem dziecka, wiedzą że ona z nikim się nie spotykała a tamta dziewczyna nie pamięta co się wydarzyło tamtej nocy. Ja i siostra postanowiliśmy że będziemy milczec, czy jest możliwośc odnalezienia moich kolegów???? czy dla koleżanki mojej siostry jest już za późno by odnalazła ojca swojego dziecka?????

Gość 46364346265246264
Hahahahahaha! Lubie takie akcje. :D

Nie ważne kto jest ojcem dziecka, ważne aby każdy z nich dostał to na co zasługuje wyrok bez zawiasów.

Poza tym to nie byl gwalt, tamta dziewczyna byla pijana, tamci chlopacy rowniez byli pijani. Chodzi o kolezanke mojej siostry. I teraz nie wiem czy prawda kiedykolwiek moze wyjdz na jaw??? Gorsza sytuacja jest z tym ze dziewczyna chce urodzic dziecko...

Gość Posterunkowy Eustachy
Gwalcicieli trzeba ukarac, a takze tych, ktorzy nie powiadamiaja policji o popelnionym przestepstwie.

Gość boje sie o znajomych
Mojej siostrze tego nie zrobili bo ona z nimi nigdzie nie szla. A tamta dziewczyna wisiala jednemu na szyji, pila bez opamietania i oni z nia poszli i kochali sie z nia. Z tego co wiem ona do tamtej pory byla dziewica, przynajmniej tak mowia ale to niemozliwe by po jednym razie zaszla w ciaze. Zastanawiam sie czy powinnem podac jej imiona i nazwiska tych osob,a co bedzie jak jej tego nie podam, czy prawda moglaby wyjdz na jaw? Jakby to byl gwalt to niby jakim cudem zdecydowalaby sie na urodzenie dziecka???

Gość Kranikztanimwinkiem
"niemozliwe by po jednym razie zaszla w ciaze" Mozliwe.

Gość jak nie podasz im danych to
napewno tych co bzykali dziewczyne juz nie znajda, nie ma takiej mozliwosci. Chyba ze wszyscy obecni w dyskotecy musieliby zrobic DNA.

Gość oj lusik
autorko nie wiem jakie zioła pielesz w ogórdku ale wiedz, że coś się dzieje ;) w twojej głowie, najbardziej mnie śmieszy tekst, że to nie był gwałt - byłas przy tym ?

Gość do autorki ....
wiesz o przestępstwie i zatajasz to .... Artk 240 K. K - podlegasz karze pozbawienia wolności do lat 3 :)