Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjijkfdekiofrkde

Dlaczego On mnie unika?

Polecane posty

Gość fjijkfdekiofrkde

Pewien chłopak od paru dni mnie unika. Wiem ,że mu się podobam. Ostatnio się widzieliśmy na ulicy i powiedzieliśmy sobie zwykłe ''cześć''. O co mu chodzi?

Gość a skąd ta pewnosc
ze mu sie podobasz ;D

Gość nie posiadam pseudonimu0000
Bo już mu się nie podobasz.

Gość fjijkfdekiofrkde
To trwa 2 lata ;) Wiem bo jego brat mi o tym wielokrotnie mówił( on nic nie wie że ja wiem ;))) . No i po prostu to da się zauważyć ;) Nie zaprzeczę,że on też nie jest mi obojętny. Był zawstydzony kiedy mnie zobaczył ;) I jeszcze od kilku tygodni dzwoni ktoś do mnie z zastrzeżonego numeru...nawet w nocy.

Gość a skąd ta pewnosc
Brat to mało wiarygodne zrodlo. Jak cos moze trwac 2 lata jak nic nie trwa :D Dzwonienie po nocy to bardzo dojrzałe zachowanie godne naśladowania.

Gość fjijkfdekiofrkde
Zawsze był do mnie milszy niż do innych;) Po prostu dało się to wyczuć. Nasi wspólni znajomi nawet powiedzieli,że to widać. Tak trwa to 2 lata. Był przełom latem kiedy do mnie napisał. Pisaliśmy długo ze sobą...rozumieliśmy sie,mamy wspolne zainteresowania. Ale ja jestem raczej osobą ,która ma swoje wartości. On nawet napisał,że jestem inna,wyjatkowa i z klasą ;) Kiedyś kolega powiedział ,że mnie faceci się boją bo jestem ułożoną, ładną i nieśmiała dziewczyną. On raczej jest chłopakiem na ''poziomie'' pisał nawet,że chciałby mieć już rodzine ;) Inie interesują go imprezowiczki ;)Studiuje,ja jestem o 2 lata od niego młodsza. Ale coż,ja uciekam,już mam pomysł jak się z nim uporam;)

Gość rtrtyryrty
może jak skończycie podstawówkę to coś ruszy 🖐️