Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żatiiin

Przyjaciółka potrzebna. Od zaraz.

Polecane posty

Gość Żatiiin

alarm, alarm, alarm. J.

Gość kajetanka79
jestem:) co cie slonce boli...?

Gość Żatiiin
chyba.. po prostu.. jakby to powiedzieć.. brak przyjaciółki? Ale skoro już jesteś... : ) Jak minął dzień?

Gość Żatiiin
I.Love.KlitschkO. Nie mam zielonego pojęcia. Nie zwracam uwagi na kolor włosów czy wzrost, ton głosu czy sposób chodzenia. Nie mam przyjaciółki. To jest takie... chujowe

Gość kajetanka79
spokojnie,leniwie....a Tobie...? ile masz wiosenek przyjaciolko..?:)

Gość kajetanka79
no jak to nie masz...?a ja..?:(

Gość Żatiiin
A u ludzi najbardziej podoba mi się ich.. zwykłość. Lubię zwykłych ludzi. Takich swosjkich i naturalnych. Nie krejzoli, ghotoli, piercingoli, sroli. Takich.. po prostu. Kocham.

Gość AMBASADORKA_321
może mojej przyjaciółce pomożesz to czas ci jakoś minie. moja przyjaciółka straciła pracę, chciałabym jej pomóc ale sama niewiele zdziałam. otworzyła sklep internetowy jeśli ktoś byłby tak życzliwy i przekazał adres sklepu dalej to może jakoś sobie pomalutku poradzi.http://akcesoria-kuchenne24.pl/, poprostu podaj dalej.wszystkim ludziom dobrej woli dziękuje

Gość agataa556767
mi rownież. jestem w obcym miescie, taka samotna...:(

Gość Żatiiin
ja mam 21 lat. Nie studiuję. Pracuję. Napierdzielam w słuchawkę i nawet dobrze mi to wychodzi. Maluję obrazy i staram się powoli z nimi wyjść do świata, bo jestem z nich bardzo zadowolona. Uwielbiam oglądać filmy, słuchać muzyki, kocham zwierzęta, ciepłe wieczorne spacery .. niby takie zwykłe a jednak, to właśnie nas łączy wszystkich i nie jestem jakąś tam popierdzieloną pseudo artystką. Jestem Justyna : )

Gość AMBASADORKA_321
na prawdziwą przyjażń potrzeba wiele czasu

Gość Żatiiin
agataa556767 - a co robisz w tym obcym mieście żeby nie być samotnym ? Trzeba walczyć o swoje szczęścia! Ja jestem otoczona przez grono znajomych, ale w środku jestem bardzo samotna

ja mam prawie 20 lat uczę się jeszcze w LO , też uwielbiam zwierzęta , spacery jestem raczej normalna żadna z cech którą napisałaś do mnie nie pasuje a imienia tu nie podam bo to forum

Gość agataa556767
Żatiiin, ja mam 22 lata:). studiuje, co nie daje mi satysfakcjii, ale wiem, ze musze... tez uwielbiam malowac:)).. ale neisety odkad poszlam na studia nie mam na to czasu.. masz moze jakies zdjecia swoich obrazow?

Gość AMBASADORKA_321
może agacie trudno nawiązać znajomości???

Gość Żatiiin
Żeby okazała się przyjaźnią pewnie potrzebne lata.. ale żeby ona przyszła to czasem kwestia jednej chwili. Jednego uśmiechu i jednej rozmowy. Przyjaźń to chyba miłość, co nie? Ja to sobie wyobrażam, że przyjaciółka to druga siostra. Ktoś kto nie odejdzie. I że jak zadzwonię do niej o 3 w nocy, to poleci kupić ulubione wino i słuchać moich zmartwień. A Wy? Jak Wam się wydaje. jak sobie wyobrazacie prwadziwa przyjaźń?

Gość Żatiiin
Agatko, wlaśnie koncze jeden obraz, ale nie mam zdjęcia.. jak zrobię to tu wstawie. Tworze obrazy postaci kobiet. : ) może ja w tych obrazach szukam przyjaciółki? he,hee

Gość Żatiiin
.I.Love.KlitschkO. - maturkę masz teraz?

Gość Żatiiin
Ja akurat nie należę do osób nieśmiałych. i obok siebie chciałabym mieć kogoś z kim buzia by mi się nie zamykała. A jak zamykała już to w bardzo zręcznej ciszy.. Bardzo cenie osoby które mają już wyrobiony charakter. Jakikolwiek to jest.

Gość agataa556767
Żatiiin, nie radze sobie.. to pierwszy weekend gdy tu jestem, i czuje sie bardzo samotna..:( wszystkie bliskie mi osoby sa daleko stad..

Gość Żatiiin
agataa556767 - Pierwszy weekend? Jeszcze długo droga przed Tobą! Staraj się ekscytować, bo nowe osoby na pewno poznasz szybko. Ciekawe kto to taki będzie : )

Gość AMBASADORKA_321
dałam się kiedyś nabrać i pomyliłam przyjażń z wyrachowaniem, potem długo przed nikomu się nie potrafiłam zwierzyć i w pracy spotkałam swoją bratnią duszę, siostrę rozumiemy się bez słów i mogłabym podzielić się z nią tzw ostatnią koszulą

Gość Żatiiin
.I.Love.KlitschkO. - tak. Ale jeszcze nie wiem gdzie.. tyle szkol, tyle wydziałów.. że głowa mała : ) AMBASADORKA_321 - pustka bez takiej osoby ... zazdroszcze : )

Gość agataa556767
Żatiiin, nie, nie dluga... pierwszy weekend, ale nei do konca:). studiuje tu juz troche czasu, znajomych mam owszem ,ale nikogo blizszego ,poza uczelnia, wlasnie dlatego ze kazdy weekend spedzalam z mezem, z bliskimi, z kolezankami tam daleko.. teraz wszytko sie poplatalo a ja zdlam sobei sprawe jaka glupia bylam... bo teraz zostalam sama:(..

Gość Żatiiin
skoro nie masz satysfakcji to rzuć to. Ja tak zrobiłam : ) Życie jest tylko jedno

Gość Żatiiin
.I.Love.KlitschkO. - nie wiem. Po prostu jeszcze jej nie poznałam. A zawsze marzyłam o przyjaciółce.