Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama123321

Mamy jak wygląda jadłospis Waszego 6mie bobasa

Polecane posty

Gość mama123321

dziewczyny podpowiedzcie jak karmicie Wasze szczęscia ! plissss moja kruszyna ma 6 miesięćy

Gość mama123321
mam na myśli kiedy i co :) ja karmie mm

Gość jugo
6.00 - mm, zjada ok. 120 ml 11.00 - mm - ok.110 ml 15.00 - zupka z mięsem, sok rozcieńczony wodą 17.30 - deser - tarte owoce 20.00 - mm, 210 ml 23.00 - mm z kleikiem ryżowym, 240 ml

Gość mama123321
dziękuje Jugo !

Gość mamusiaczek
Moja córcia ma 10 mc ale od urodzenia jada w roznych ilosciach i o roznych godzinach... Ogolnie dla mnie nie problem, może jesc kiedy chce, byle w nocy spala ;)

Gość Moja córcia ma 6 miesięcy
ok 8 - mm 210 ml ok.12 - obiadek (warzywa z mięsem, warzywa, zupka przecierowa) ok.14.30 - mm 210 ml ok. 18.30 - owoce ok. 20.30 - mm 210 ml

Gość u nas jest inaczej
8 - 220 mm 12 - obiadek (sloiczek) 16 - owoce, dojada mm 19.15 kaszka Dodam, ze mamy scisly harmonogram dnia i wiecej posiłków mi sie nie zmiesci :) Program mamy zaczerpniety z ksiazki - Usnij wreszcie. Zobaczymy jednak jak Mala przybiera na wadze, ale poki co pediatra mowila, ze nie musimy niczego zmieniac. Jest na 50 centylu. Do pol roku byla karmiona wylacznie piersia i rozklad byl identyczny, tyle, ze dochodzilo karmienie o 2. Teraz ma 6 m-cy i 2,5 tyg.