Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smartfon11

Prawiczek w łóżku - to powinno być ustawowo zakazane !!!!

Polecane posty

Gość Smartfon11

Tak zwane dobre prowadzenie się zaowocowało w moim przypadku związkami z dwoma prawiczkami. Nie, nie mam sobie za złe że nie chodziłam do łóżka z byle kim. Pierwszy prawiczek - w trakcie inicjacji mu opadł, żebrałam o seks latami, kończył po minucie z głupim uśmiechem : juuuuuż !. Teraz jestem w związku. Byłam zaskoczona w życiu bym nie pomyślała, że jest prawiczkiem. Dla odmiany ora mną godzinami, podejrzewam, że nie ma problemy z finiszem ale on twardo - że jest taki jurny. Kiedy byłam wolna dużo czytałam o seksie, oglądałam filmy żeby wiedzieć co i jak. Na nic to się zdało bo jemu przeszkadza jak się ruszam mówi, że go rozpraszam. Skutkiem czego leżę, gapię się w sufit i czekam aż skończy. Seks oralny nie wchodzi w grę, nawet największej specjalistce mięśnie twarzy odmówiłyby posłuszeństwa po pół godziny. Najgorsze jest to, że go podniecam zawsze i wszędzie i poza sferą łóżkowa w naszym zwiąkzu nie szwankuje nic. Napiszecie : porozmawiaj z nim. Ja z nim rozmawiam od samego początku. Po prostu niektórzy mężczyźni już chyba rodzą sie ze smykałką do ars amandi, są namiętni i potrafią tak spojrzeć na kobietę że ona już ma miętowo. Nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Każdy z nas kiedyś był niedoświadczony. Ale zwracam sie do użytkownika o nicku Loooooer - mężczyzna po 25 roku życia który jest nadal prawiczkiem powinień być rozprawiczany w miejskiej przychodni ;) ;) ;) dodatkowo powinień uczęszczać na lekcje seksu. Piszesz, że kobiety lubią ruchaczy - nie twierdzę , że sa mężczyźni którzy traktują kobiety przedmiotowo, wykorzystają i porzucą. Ale seks jest w związku ważny i wnosząc do związku tylko swój wianek długo w nim nie pobedziesz. Kiedyś koleżanka zapoznała mnie ze swoim kuzynem. Na koniec naszej randki wziął mnie w ramiona i namiętnie pocałował. Myślałam, że z butów wyskoczę. Dlatego nie chcę kończyć związku z powodu seksu ale widzę, że rozmowy nic nie dają ......

Gość brak baterii w telefonie
ustawowo zakazane powinno być wyrywanie prawiczków przez idiotkę

Gość Smartfon11
No cóż Kafeteria nie jest miejscem gdzie przebywają wyjątkowo kulturalni ludzie. Więc to normalne , że musiał ktoś taki jak Ty sie pojawić. Nic nie wnosisz do tematu więc idź sie pobaw gdzie indziej Mądralo od 7 boleści

Gość każdy był kiedys
prawiczkiem, ten ze smykalka do ars amandi też.

Gość do brak baterii w telefonie
to idz sie doladuj moze ci przejdzie

Gość Smartfon11
" każdy był kiedys prawiczkiem, ten ze smykalka do ars amandi też. " Oczywiście. Czy napisałam, że rodzimy się z doświadczeniem ? Chodzi mi tylko o to, że ja rozmawiałam z chłopakiem, pytam co można zmienić, przekopuję się przez książki chce by było dobrze. Natomiast mężczyzna który był prawiczkiem przez wiele lat chyba juz mu wszystko jedno. Ktoś wyżej napisał o mnie ż ejestem idiotką bo wyrywam prawiczków. Czy toźle, ż epoznałam kogos, pokochałam ? Mam na dzieńdobry pytac: hej czytałes kamasutrę ? Do wszystkiego dochodzimy latami. Tyle tylko że w moim przypadku ci prawiczkowie nie chcą nic zrobić w tym kierunku, żeby stac się mężczyzną.

mądralą od 7 bolesci jesteś ty autorko walisz takie tezy, że mam mdłości

Gość android....
dobry sex to 90% udanego zwiazku

Ktoś wyżej napisał o mnie ż ejestem idiotką bo wyrywam prawiczków. Czy toźle, ż epoznałam kogos, pokochałam ? Mam na dzieńdobry pytac: hej czytałes kamasutrę ? Do wszystkiego dochodzimy latami. Tyle tylko że w moim przypadku ci prawiczkowie nie chcą nic zrobić w tym kierunku, żeby stac się mężczyzną. i co - będziesz szukac kolejnego? podpasuje ci trzydziesty? a może pięćdziesiąty?

Gość Smartfon11
" brak baterii w telefonie mądralą od 7 bolesci jesteś ty autorko walisz takie tezy, że mam mdłości " A nie przyszło Ci do głowy, że to był taki żart ? Chociaz przez łzy ? Czytając wiele wpisów tutaj na forum można zauważyć, że większość prawiczków ma się za Boga. A tak naprawdę sa zakompleksieni i nie chcą rozmawiać nawet jeśali kobieta staje na głowie by w związku było dobrze. Po prostu tak jest im wygodniej. Cóż gdybym była idiotką jak piszesz to bym zrywała związki bo mi z kims w łóżku nie jest dobrze. A ja pytam co robić my mężczyzna się otworzył.

dobry sex to 90% udanego zwiazku aha :D burdele otwarte od 13 :P bedziesz miał związek udany w 90 procentach :D

Gość każdy był kiedys
Nie ma sensu skupiać się na kimś i chcieć go zmieniać - to niemożliwe zmienić się może tylko on sam. Brak xi dobrego seksu poszukaj go sama, jak nie będziesz szczęśliwa to po co żyć ?

A ja pytam co robić my mężczyzna się otworzył. to ty go znasz - to ty szukaj metody :classic_cool:

Gość oj lusik
no Loooooser to zatwardziały prawik, jego atom nie ruszy brak baterii w telefonie = kolejne chamidło które bierze udział w dyskusji :) zapewne prawik albo i Looooser pod kolejny nickiem , ech .......

Gość Smartfon11
każdy był kiedys Wiem, że to co teraz tutaj napisze zabrzmi śmiesznie ale myślałam o tym, żeby po prostu zapomnieć o seksie i tyle. Dobrze nam razem, planujemy wspólną przyszłość, nie narzekam np. na potrzebną kobiecie stronę emocjonalną. Za pare lat się zestarzeję ;) i już nie będemieć takich potrzeb. Myślałam, żeby zaproponować mu wizytę u lekarza. Ale to dla mężczyzny delikatna sprawa.

brak baterii w telefonie = kolejne chamidło które bierze udział w dyskusji :D, :D, :D, :D JESTEM KOBIETĄ :P i wkurwia mnie instrumentalne traktowanie ludzi bo własnie TO JEST OZNAKĄ CHAMSTWA ergo - chcesz zobaczyć chamidło - przejrzyj sie w lustrze

Gość brak baterii w wibratorze
bo przelozylem do telefonu a gumowa lala zbiegla sie bo zostawilem ja na paprapecie w sloncu, jak teraz zyc :(

Gość oj lusik
brak baterii w telefonie - ups to już się poprawiam ale z ciebie kur.....a :) pasuje ?

Gość kaszanka.
Twój tekst traktuję jako humorystyczny. Nic poza tym :D

Gość zjednoczonaeuropajapiedoleto
Przecież każdy był prawiczkiem.

Gość brak baterii w wibratorze
he he ciebie baterio z telefonu nikt nawet kijem nie tknie nie mowiac juz o instrumencie

Gość Smartfon11
Widzę, że niektórzy z Was albo się wygłupiają , albo pomylili topiki albo nie zrozumieli wypowiedzi. Tak każdy z nas był prawiczkiem/dziewicą. Ale ludzie w związku chcą sobie na wzajem dać obok miłości także seks. Problem w tym,że kobiety które uważa sie za oziębłe itp. itd. chcą się zmieniać, czytają, szukają, pytają. A mężczyźni którzy byli prawiczkami ponad miarę - bo piszę tutaj o ekstremalnych przypadkach np 35 letni prawiczek - traktują seks byle jak i nie dociera do nich , że coś może być nie tak. Rozumiecie ? I nawet jeśli kobieta jest czuła, delikatna, ciepła i wyrozumiała to ich to mówiąc kolokwialnie wali. Więc denerwuje mnie jak na Kafeterii prawiczkowie piszą jacy to sa wspaniali i jakimi będą kochankami po ślubie. Czas ich sprawadzić na ziemię.

Gość zjednoczonaeuropajapiedoleto
A dlaczego mają nie byćdobrymi kochankami?

Gość he he a ja to lubie jak Luzer
opowiada ze do lozka pojdzie po slubie, to sie zona zdziwi, dobrze ze mozna uniewaznic slub koscielny ( jeszcze ) i jeszcze mu po lbie torebka nalozy

Gość do zjednoczonaeuropajapiedolet
Looooooser aka Piotrek daj se siana daje se chłopie bo już czas

Gość Smartfon11
Zjednoczona Europo- nie wszyscy z nich będą niestety. I tutaj nie myślę kategoriami sportu zeby bić rekordy bo to nie wyścigi. Ale najbardziej w tematach seksu rzucają się Ci co się nie znają na tym kompletnie.

Gość oj luzik
!offerma "Czas ich sprawadzić na ziemię. " i ty podjęłaś się tej wiekopomnej misji? ciebie w kosmos trzeba a nie na ziemie :)

A mężczyźni którzy byli prawiczkami ponad miarę - bo piszę tutaj o ekstremalnych przypadkach np 35 letni prawiczek - traktują seks byle jak i nie dociera do nich , że coś może być nie tak. Rozumiecie ? robiłas badania? jak duża była próba i jaki odsetek w tej próbie zachowywał sie w powyższy sposób?