Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zle mi idzie szukanie

czy da sie w tym kraju znależć pracę za więcej niż 1200ł?

Polecane posty

jestem po ekonomii, pracowałam przez kilka lat na stanowisku pracownika biurowego, ale nigdzie nie dostałam wiecej niz 1200ł, raz za 1200 ł pracowałam, w innej firmie za 800 ł /pełen etat/miasto 60 000/ czy takie pensje to norma?

Gość scfgr
ja w biurze tez tylw dostawalam, po prostu zenada, toptalne wykorzystywanie czlowieka

ostatnio byłem na rozmowie o pracę w firmie na etat umowa o prace ok 2500zl na rekę...warszawa ale tak to z umową o prace w biurze w wawie taka zwykla praca np z baza danych czy coś czy zwykle wspieranie jakiegos działu w pracach biurowych to ok 1600zl praca w sklepie modelarskim widzialem ogloszenie 1500zl netto umowa o prace

Gość rebebbeka
kelnerka w łodzi 1400 na ręka + napiwki od 400 do 1000 nawet na

Gość rebebbeka
miesiac

Gość rebebbeka
dziwne macie te prace :O

Gość rebebbeka
pochwa a ty ile zaraniasz tez 800 złotych??

to straszne , w biurze za 1200 a wymagania jak z kosmosu, wyksztalcenie wyzsze, doswiadczenie, znajomosc przepisow itd kelnerki wiecej zarabiaja, bez obrazy:) ale ja mam 29 lat wiec na ten zawod to za stara jestem

Gość to znaczy
bo teraz trzeba miec znajmosci ludzie. ja bez wyksztalcenia, bo studia rzucilam bo mi sie znudzily, po liceum, bez w sumie zadnego doswiadczenia mam szanse na prace za 3 tys zl, ale to u bliskiej rodziny. znajomosci sie tylko licza niestety

Gość ja mam prace za 2,5tyś
na produkcji, mimo wyższego wykształcenia wykonuje to co każdy szary pracownik z których większość ma wykształcenie zawodowe. Nie mysle o zmianie pracy bo mam umowę na czas nieokreślony i gwarancje pracy do 2016r.

Gość 83 to mój rocznik
ja jestem po informatyce ale w sumie te studia się nie liczą bo nie podeszłam do obrony tzn nie napisałam pracy inz :P pracuje w logistyce jednej z większych fabryk zarabiam około 2700 zł netto.

Gość 83 to mój rocznik
ja jestem po informatyce ale w sumie te studia się nie liczą bo nie podeszłam do obrony tzn nie napisałam pracy inz :P pracuje w logistyce jednej z większych fabryk zarabiam około 2700 zł netto.

Gość 83 to mój rocznik