Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdybym chociaż schudła kilo

NA KTÓREJ DIECIE WYTRWWAM gdy mam słabą wolę

Polecane posty

Mam bardzo rozciągnięty żołądek i cały czas chce mi się jeść, a zwłaszcza wieczorem, rano raczej nie. Próbowałam już wszystkiego i szybko się zniechęcam. Poradzi mi ktoś co tu zrobić by się wreszcie ogarnąć? Jestem naprawdę gruba. Mam ogromne kompleksy, wstydzę się wychodzić z domu, kupować ciuchy, bo wiem, że źle wyglądam we wszystkim co na siebie założę.

Gość bbnvhnjm
na zadnej... musisz sobie powiedziec ze tylko ty zdołasz sobie pomoc, zrezygnuj ze słodkiego, pij gorzką herabte, oraz ogranicz tłuszcze zwierzęce

gorzką herbatę zawsze piłam, gorzej ze słodkim. czasem mnie ciągnie.

Gość bbnvhnjm
postaraj się nie jesc słodyczy przez 2 tyg, orgaizm si eprzyzwyczai i nie bedzie cie ciągneło, nadmierne checi na słodkie swiadczą o paskudnej chorobie zwanej grzybicą organizmu, dla ktorego dogodne warunki to biały cukier i zolty ser, wiec 2 tygodniowa "głodówka" pomoze pozbyc się problemu, ew mozesz isc do lekarza po recepte na tabletki antygrzybiczne

Gość bbnvhnjm
zamien słodycze na cos innego, zawsze miej pod ręką cos do jedzenia np orzeszki albo owoce

Ciężko będzie ale spróbuję odstawić te słodycze. Ale że żółty ser zagrzybia to nie słyszałam. Lubię żółty ser. Cóż, też się z nim muszę na jakiś czas pożegnać.

Gość bbnvhnjm
sam zolty ser nie powoduje grzybicy, ale jesli juz go masz to grzybek się nim karmi, a na silną wolę pomaga znajdywanie sobie zajęć wtedy tak się nie mysli o jedzeniu, 3mam kciuki, wszystko jest do zrobienia:)

Gość bbnvhnjm
sam zolty ser nie powoduje grzybicy, ale jesli juz go masz to grzybek się nim karmi, a na silną wolę pomaga znajdywanie sobie zajęć wtedy tak się nie mysli o jedzeniu, 3mam kciuki, wszystko jest do zrobienia:)

Gość bbnvhnjm

oj coś kafe szwankuje bo powtarza posty. Dziękuję za słowa otuchy. Mam zamiar się wziąć za siebie, bo naprawdę tracę najlepsze lata swojego życia.