Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyuvhbinjkm

oglądam X-Factor i widzę Ewę Farnę

Polecane posty

Gość cyuvhbinjkm

Ona się nawet wysłowić nie potrafi!! Boże, co za wieśniara!!!

Gość mdfjivgjkg
dokładnie. po co ją zapraszać, skoro ona nie ma pojęcia o muzyce? ok, ma głos, ale na muzyce się nie zna i nie umie się wysłowić. i przez taką tylko odpadną najlepsi pewnie. :/

Gość vivitka
okropna dziewucha! wstyd i hanba, dobrze że to nie Polka :O ;/

Gość cyuvhbinjkm
patrzę czasami na te wszystkie muzyczne programy i dochodzę do wniosku, że sama mogłabym spełniać rolę takiego jurora. wystarczy wykorzystać kilka kwestii i można iść do tv -.-

Gość fnasfja
miała biały żakiet i do tego buty jakieś takie coś podobne do traperów, porażka, dziewczyna 18 lat a wygląda na 28

Gość ja teez
jak nie Polka? Polka, tylko mieszka w Czechach, ale czuje sie Polką i ciągle podkreśla że jest Polką. A kiedyś ją lubiłam, bo była naturalna i jako jedyna z niewielu z zasadami - a teraz jest kiczowata i ona śmie mówi o kiczu

Gość cyuvhbinjkm
geeeeez, to nie o ubiór chodzi! laska jest mega tępa! mówi od rzeczy, zdań nie kończy. głupia gwiazdeczka

Gość fnasfja
tobie nie chodzi o ubiór mnie tak, bo oprócz tego że nie potrafi się wysłowić nie potrafi się ubrać na poziomie.W końcu ją jakiś poziom powinien obowiązywać, zwłaszcza ze za ten odcinek X-factora niezłą kasę zgarnie. Poza tym kto normalny, kto ma wyczucie stylu i smaku zaklada trapery do białego żakietu

ogolnie jest tandetna:) a najlepszy byl jej wywiad dla JOY'a do dzis te slowa pamietam: "doda jest moja idolka uwielbiam ja, jest mega gwiazda mam nadzieje ze kiedys tez taka bede". jedna dobra rzecz o Ewce? niektore kawalki sa spoko:)

Gość fnasfja
muzyka jest spoko natomiast co do tekstów to mam inne zdanie, teksty piosenek ma dziecinne i podobne co dioda kiedyś, ale muza spoko, no i kawał głosu ma

Gość kim jest pochwa
a ja bardzo lubie ewe znam mnóstwo jej fanów i bardzo się podoba moim kolegom . koleżankom też :) zastanawiam się jak trzeba wyglądac żeby mówić że farna jest brzydka :)

wg. mnie ona ma przede wszystkim bardzo średni głos ;/. Nie wiem czym tu sie zachwycać. Często krzyczy zamias śpiewać, śpiewa bardzo niewyraźnie i ma barwę mocno przeciętną, nic oryginalnego. A o zachowaniu nie mówiąc, wielka znawczyni muzyka... poza tym źle jej z oczu patrzy.

Gość co z tego
ta czarna swietnie spiewala,a wzieli ta beznadziejną

Gość butybutybuty
no właśnie dlaczego nie wzięli pewniaka, ona była pewniakiem, cudny ma głos a na castingu jak zaśpiewała to aż mi ciarki przeszły