Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrjifr

Haha, mam miec nadzieje ze jeszcze odpisze?

Polecane posty

Gość wrjifr

wyslalam kolesiowi na tel zdjecie..2 dni prosil o foto i wyslalam, inni kolesie twierdza roznie, albo przecietna albo ladna, brzydka rzadko kiedy, minelo 5 min nie odpisuje, moze zdjecie robi i probuje wyslac, albo sie nie otworzylo albo stwierdzil ze jestem brzydka:o wolalabym zeby napisal a nie w ogole, dziwnie sie czuje:o

Gość wrjifr
noo juz teraz prawie 10. ale sie wkurwilam:o

Gość anna balerinnka
a o której godz mu wysłałaś ?

Gość wrjifr
no mowie ze niedawno, jakies 10-15 min temu

Gość dfhdfhdfhdfh
a mi wyślesz? odpisze na 100% anonimowo

Gość Gosc
Wrażenia raczej na nim nie zrobiłaś, bo gdyby tak było, to niemalże od razu by odpisał. No chyba, że raptem coś mu wypadło i nie może pisać.

Gość wrjifr
tez tak mysle:o tylko teraz pytanie czy czekac na odpowiedz czy miec wyjebane:o

Gość anna balerinnka
wypadałoby żeby odpisał, podziękował za fote ale nie odzywac sie tyle czasu to poprostu spieprzył

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
jeśli dalej nie odpisał tzn że się wystraszył i już zwołał kumpli i smieją się z Twojej twarzy , lajf is brutal

Gość anna balerinnka
wysłałas mu swoją podobizne i bez sensu mieć wyebane musisz do niego zagadać, coś zaytać nikt nie wysyła swojej foty i heja, było , minęło i o nic nie pytam

Gość wrjifr
juz bym chyba wolala zeby nawet napisal od razu spierdalaj pasztecie i tyle jego niz tak siedziec i patrzec smsy od znajomych przychodza a od niego nie.. i za kazdym razem ta glupia nadzieja:o nidgy nikomu juz foty nie wysle bo tych co poznaje to widocznie sa nieszczerzy:o

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
widzisz bejbe następnym razem wysyłaj fotę nie na tel tylko na gg i od razu widzisz reakcję taka lekcja na przyszłośc ;p

Gość wrjifr
ale czemu ja mam pytac? teraz chyba jego ruch

Gość wrjifr
no wlasnie jego gg nie mialam ale tak bede robic:/ kurwa mac bym cos napisala ale nie bede sie osmieszac

Gość wrjifr
no ale co to za idiotyczny zwyczaj zeby nie odpisac?!

Gość Gosc
Miej wyjebane. Skoro cham nie potrafi nic napisać - nawet krytyki, to nie jest wart Twojego czekania i myślenia o nim.

Gość anna balerinnka
jutro napisz do niego jak mija dzień ? będzie teraz milczał jak grób ? ludzie nie maja honoru kuźwa

Gość wrjifr
Juz sobie teraz wymyslam ze moze z kumplami siedzial i ma polewe czy cos nie wiem ale taka brzydka podobno nie jestem tyle ze plastiku ze mnie zero :/ balerinka ja mam do niego pisac? mysle ze lepiej bedzie jak nie zrobie juz nic,a jak sie odezwie za kilka dni to nie odpisze

Gość fdgdgd
Napisz mu: Czemu tak milczysz? Stało się coś? Nie spełniłam Twoich oczekiwaniom? - co w ten deseń. I będziesz miała jasność.

Gość anna balerinnka
ja lubię prosto z mostu i bez niedomówień jakiś , że trzeba się domyslać i budować teorie zawsze lubie kawe na stół takie typu , nie napisze bo nie wypada , poczekam , może napisze za 3 tyg , bez sensu

Gość wrjifr
No niby tak ale juz w sumie mam. Poczekam jeszcze trochę, bo jak z nim pisalam to tez odpowiadal po godzinie czasem. Jak nie odpisze to wgl dam sobie spokoj, nie bede sie pograzac skoro nie odpisal to chyba proste ze mu sie nie spodobalam, gdyby bylo inaczej napisalby cokolwiek,nawet te glupie podziekowania

Gość pijem pifo
napisz mu kooochaam cię :D

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
"Czemu milczysz? Coś się stało... " to brzmi jak skomlenie skopanego psa :O ja bym raczej przyebała "Jak się nie spodobałam to mów śmiało , a nie tchórzysz "

Gość wyznaniagejszy
"Jak się nie spodobałam to mów śmiało , a nie tchórzysz "

Gość pinesssska
Ja bym nic nie pisala. Narazie nie panikuj, moze jest gdzies i nie widzial wiadomosci. Ale jak do jutra nie odpisze, to raczej nie wpadlas mu w oko, a w takiej sytacji lepiej sie nie podrazac.

Gość anna balerinnka
taaaa.....będzie czekała bo może nie ma możliwości odpisania teraz, żalosne

Gość stttefek
hahaha nastepna nawiedzona czy kobiety zdają sobie sprawę, że faceci nie spędzaja wspólnie z komórka 24h? moze pierdyknął gdzies tel jak robi wielu normalnych ludzi i poszedł z kumplem na piwo, albo ogląda film. dzieki forum dopiero dociera do mnie jak wiele dziewczyn musiało mnie od różnych skurwysynów wyzywać :)

Gość wrjifr
dzięki ze mnie uspokajacie bo chyba bym wybuchła :) Nie wiem sama co lepsze. Olać gościa czy mu napisać własnie zeby nie tchorzyl.Tylko czy to nie wyjdzie jakby mi zalezalo.A z drugiej strony nie chce robicv z siebie sieroty..