Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gardło_mnie_boli_:(

Skąd moja "luba" zna mojego wroga?

Polecane posty

Witam. Mam taki oto problem. Miesiąc temu poznałem przez internet dziewczynę. Piszemy ze sobą prawie codziennie, jest bardzo miło, polubiłem ją i po sposobie w jaki się do mnie zwraca wnioskuję, że i ja nie jestem jej obcy. Niedawno zostaliśmy znajomymi na facebooku. Dziś zobaczyłem, że moja znajoma została znajomą mojego najgorszego wroga, człowieka, ktory niegdyś mnie prześladował i poniżał. Nie są z jednego miasta, nie studiują razem ani nic. Poprostu nie mają skąd się znać. A jednak są znajomymi! Jak to możliwe? Mam jakieś złe przeczucia... I nie wiem jak mam teraz postąpić z tą dziewczyną. Bo zaczyna mi na niej bardzo zależeć i miałem w przyszłym tygodniu zaproponować spotkanie... teraz sam już nie wiem co począć. Nie wyobrażam sobie takiego czegoś, że mógłbym z nią być gdy ona kumplowała by się z takim człowiekiem, który niemal zrujnował mi życie... W sumie nie wiem co możecie mi poradzić ale proszę o jakieś wskazówki. Skąd oni do licha się znają? Jak ja mam teraz się zachowac? Nie mam jak się jej obecnie o to zapytać, gdyż jest w tym momencie pozbawiona dostępu do neta i przez kilka dni tak będzie...a ja przez ten czas zwariuje z tej niepewności chyba :(

Gość utopkaxxx
poprostu zapytaj...

Gość oraz
co ci zrobił ten wróg??

Gość organizm hermafrodytyczny
może po prostu ja zapytaj?

przeciez mowie ze nie mam obecnie jej jak zapytac :( bo jest pozbawiona neta a nr tel nie mam. a przez te kilka dni zwariuje z tej niepewnosci :/

Gość mmmmmjijkhjgjhbjgjh
moze ona szuka znajomosci w internecie i na niego tez trafila????

Gość [[[[[[[p0o0p
a dlaczego boli Cie gardło,/>Czy to głupi żart?