Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj maz jest na nie

MOJ MAZ NIE CHWALI MNIE, NEI MOWI MI KOMPLEMENTOW

Polecane posty

Gość moj maz jest na nie

a mnei ejst przez to przykro. Mowilam mu wczoraj o tym ale on nei rozumei albo nei chce zrozumiec ze mi to jest bardzo potzrebne. Kiedys bez przerwy mnei chwalil i mowil, ze jestem, sexi , ladna, ze mam to i tam ladne ... no rozumiecie mnei o co chodzi ;) Mam teraz poteznego pms-a :( wczoraj ponad h plakalam :( czuje sie nieatrakcyjna i brzydka. Jak jest uwas??? My jestesmy 4 lata po slubie + 2 malutkich dzieciakow.

Gość lkdd
Może Twój mąż nie umie kłamać..?

Gość moj maz jest na nie
czy 89 kg przy wzroście 168 cm to naprawdę tak dużo?

dla męża jestem atrakcyjna podobam mu sie słyszę komplementy i docenia to co robię a może sie zaniedbałaś stałaś sie kwoką ?

Gość Bert Power.
trzeba było wyjsc za mnie to bym obsypywał komplementami nosił bym ciebie n rękach

Gość bravo leśny w końcu ktoś
Twój mąż stara się traktować Cię normalnie

a może mówi a ty uważasz że za rzadko ? i byś chciała setki dziennie ? bo to jest nudne chyba powinnaś czuć że cię kocha a jak seks ?

Pewnie jak Ci mówił to wtedy mu mówiłaś że kłamie albo że nie prawda, że jestes gruba itd. Wiem coś o tym bo jak mójnmi mówi ze jestem sexi to ja mu powtarzałam ze eee gdzie tam i takie tam i mi powiedział ze skoro mu nie wierze to nie bedzie mówił albo bedzie zaprzeczał i podziałało i teraz jak mi mówi komplement to ładnie dziekuje a nie zaprzeczam:D

Gość do Bert Power.
To ja za Ciebie wyjdę. Będziesz tak mówił i robił ? ;)

Gość moj maz jest na nie
ten drugi post jest podszywem. Uprawiam czesto sex ale czasami maz bywa zlosliwy i mowi mi np , ze przytylam albo wymienia mankamenty moejej fogury , albo ze wlosy mi sie rzadkei zrobily ( urodzilam ponad 6 mies temu) sama nie wiem ... mowi ze mnie kocha i , ze jestem tylko jego a inne kobiety to tylko obiekty sexualne. Od czasu jak jestesmy razem moje poczucie wlasnej wartosci szybuje w dol z predkoscia swiatala. Niedawno mu powiedzialam, ze znajde sobie kogos na boku on bedzie mnie adorowal a maz bedzie mial spokoj to widzialam, ze sie wkurzyl ale staral sie tego nie pokazywac na zew. Moze troche przesadzam ale ja potzrebuje komplementow od meza a on mowi , ze nie umie ich mowic :O

Gość smierdzi prowo na kilometr
podnosze

Gość jeśli to nie prowo...
"Uprawiam czesto sex ale czasami maz bywa zlosliwy i mowi mi np , ze przytylam albo wymienia mankamenty moejej fogury , albo ze wlosy mi sie rzadkei zrobily" to gratuluję palanta :O już ja bym mu pokazała, gdzie jego miejsce, tego możesz być pewna :O kobieta mu rodzi dzieci, ostatnie co dopiero, a ten ośmiela się przykrość robić, zamiast pomóc i wesprzeć? jak sie nie podoba, to fora ze dwora i alimenty. dupek.

Gość nokia n8
a dzieciaki w jakim wieku są?

Gość moj maz jest na nie
3 latka i pol roku

Gość mam 24 lata, myc zeby zaczelam
masz meza buraka. ja bym nie poszla do lozka z kims, kto "wymienia mankamenty mojej figury" i ogolnie jest chamem. wszystko wskazuje na to ze i wczesniej taki byl - gdzie mialas oczy?