Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazelabiała

to już 20 tydzień i 6 dzień ciąży a ja nadal nie czuję ruchów

Polecane posty

Gość gazelabiała

na usg wyszło że wszystko z dzieckiem w porządku jest zdrowiutkie, to dlaczego nadal go nie czuję? czasem poczuję taki leciutki jakby dotyk od środka ale sporadycznie. boję się :(

Gość klaudik125
powinas powoedziec to lekarzowi ktory prowadzi ciaze

Gość gazelabiała
mówiłam, powiedział że właściwe ruchy czuje się od 20 do 22 tygodnia. ja jutro zaczynam 22 tydzień i dupa :/ może ze mną coś nie tak że nie czuję???

Gość klaudik125
hmm.. poczekaj do tego 22.. a jesli dalej tak bedzie idz do niego.. i powiedz ze sie martwisz.. a czemu z toba ma byc cos nie tak

Gość gazelabiała
nie wiem już wymyślam pierdoły bo bardzo chcę poczuć mojego synka. poczekam jeszcze z tydzień

Gość klaudik125
no jak chcesz ale jesli nie poczujesz to idz do lekarza.. moze to nic powaznego ale ..................

Gość dddiddddii
byłam ostatnio na usg i na badaniu tym urządzeniem do wykrywania pulsu dziecka i było wszystko okej. a dziecko było bardzo ruchliwe, a mimo to ja go nie czuję, nie wiem może ma jeszcze dużo miejsca i to dlatego

Gość pzu...........
duzo zależy od ułożenia dziecka i od tego gdzie jest łożysko jak na ścianie przedniej to wszystko możliwe że jeszcze nie czujesz ruchów, spokojnie wiem że każda mama na to czeka ale są przypadki w których praktycznie nei czuć ruchów, myślą jednak że lada dzień poczujesz