Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie wie oczywiscie

jak to jest z tymi stazami?? pomocy

Polecane posty

co mam zrobic zeby dostac sie na staz? nie chca mnie nigdzie przyjac bo oczywiscie ni e mam doswiadczenia, wiec musze isc na staz, i co dalej? mam isc do pupu zostawic cv czy co?

szukam tez na wlasna reke, ale bez znajomosci trudno znalezc cos w zawodzie;/ ehh

Gość przede wszystkim musisz
być zarejestrowana w pup

no wlaasnie a u mnie jest ten problem bo ja jestem na wychowawczym, ale moj maz zaczal nowa prace i zabiora nam wychowawczy po pelnym miesiacu przepracowanym przez meza, a jak mi zabiora wychowawczy to napewno dostane tez wypowiedzenie, to gdzie mam isc w pupie? odrazu na staze czy co ehh glupia biurokracja

Gość przede wszystkim musisz
Musisz sie zarejestrować w urzedzie pracy, inaczej zapmnij o stażu. Idziesz najpierw do informacji a oni Cię skierują dalej. Tylko nie myśl, że o staż tak łatwo. Czesto w pupie nie mają kasy na staże i czeka sie po pół roku. Ja załatwiłam sobie staż u znajomej, 3 miesiące temu złożyłyśmy wnioski i do tej pory stażu nie ma. Ponoć od maja zaczynam ale jak będzie to też nie wiadomo bo oni sie tam nie spieszą. I jeszcze jedno, musisz naprawde nie mieć kwalifikacji by odbyć staż gdzie chcesz bo jak masz jakies doswiadczenie to na staż Cie nie przyjmą