Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jknmhjnmgbnfhvngh

czy jest czym się martwić? napisał jej tak...

Polecane posty

Gość jknmhjnmgbnfhvngh

moj chlopak jest dobry, fajny, wierny i oddany. ma jednak taka jedna przyjaciolke/znajoma, ktora zaczyna mi dzialac na nerwy. ostatnio zauwazylam, ze wyslal jej smsa "dobrze, ze jestes". tak szczerze, trochę mnie zmroziło. czy słusznie? czy takie rzeczy można pisać swoim przyjaciołom? jak się pewnie domyślacie trochę przeryłam mu telefon, więc nie mogę poprosić o wyjaśnienia samego zainteresowanego. on rzecz jasna twierdzi tak ogólnie, że nic do niej nie ma i rzeczywiście nie zauważyłam, żeby mieli ze sobą jakiś nadmierny kontakt. ale czy takie rzeczy się pisze przyjaciołom?

moj chlopak jest dobry, fajny, wierny i oddany. ma jednak taka jedna przyjaciolke/znajoma" hahahahahahaha :D dobre ;)

Gość pisze się, pisze
Czasami przyjaźń jest bardziej trwała niż nowy związek :P

a co się pisze przyjaciołom? "dobrze, ze Cię nie ma" ? pewnie to Twoje życzenie, pomódl sie do św.Hermenegildy, patronki wścibskich zaborczych kobiet o zmiłowanie w Twojej udręce chorej zazdrości.

ale czy takie rzeczy się pisze przyjaciołom?" przyjaciołom tak :) ale nie przyjaciółkom :) bo facet który kocha twierdząc że ważna jest dla niego przyjaźń z Magdą,Elwirą czy inną Kasią najzwyklej na świecie oszukuje nie tylko siebie ale i ciebie :)

Gość matko Regres - jestem w
szoku:D

Gość aaassdffvxx
No w moim zwiazku to nest nie do przyjecia.albo on do niej nic niema a ona czeka az cie zostai i ona go skutecznie pocieszy,lbo maja taki emocjonalny zwiazek,ze partnerzy sie zmieniaja a ich przyjazn trw i trwala bedzie i zawsze beda mieli romansik

Gość jknmhjnmgbnfhvngh
z ta dziewczyna ma kontakt od lat, nie jakis nadmiernie intensywny. nie uwazam, zeby po wejsicu w nowy zwiazek trzeba bylo zerwac kontakt z wszystkimi znajomymi przeciwnej plci. jednak ten sms jest wg mnie bardzo niepokojacy. czy slusznie?

Gość matko Regres - jestem w
bo jak tylko przeczytałam temat to pomyślałam, że zaraz Regres przyleci i będzie pisał autorce, że jest głupia i że jej facet ma jak najbardziej prawo mieć przyjaciółkę z która utrzymuje bliskie kontakty, a tu takie zdziwienie:D

zeby po wejsicu w nowy zwiazek trzeba bylo zerwac kontakt z wszystkimi znajomymi przeciwnej plci" znajomosci i koleżenstwa sie nie zrywa przyjaźni damko męskie nie ma !!! Czy masz jeszcze jakies pytania?

i będzie pisał autorce, że jest głupia i że jej facet ma jak najbardziej prawo mieć przyjaciółkę z która utrzymuje " a więc przekonujesz się że stereotypy to tylko złuda ;) co do autorki to uważam że kobieta próbuje grac "równą" że niby nie chce zabraniać kontaktów z dawną jego znajomą ale jednak w środku sporo w niej siedzi :)

z Magdą,Elwirą czy inną Kasią w sumie z dwojga zlego lepiej ze nie napisal tego do Jarka, Adama czy innego Slawomira :)

Gość aaassdffvxx
Nie naley zrywac kontaktow z plcia przeciwna,ale nalezy inaczej podchodzic do takiej znjomosci.fajnie,ze jestes?to co,zwierzyl se z problemu,ona mu pomogla i on ie dlatego cieszy?...przedewszystkim partner,partnerka oowinni byc sobie najblizsi,poczulabym smutek i rozczarowanie iedzac,ze z problemem idzie do innej .nie do mnie.zarowno ja nie akceptowalabym takiej bliskosci partnera z inna,jk on mojej z innym.a to,ze ja znasz o niczym nie swadczy.ile jest romansow z blikimi znjomymi?kinga rusin tez znala hanne lis eeeh nie bron soego,bo sma maszwatpliwosci skoro sie radzisz...

to jest współczesny problem- jak jest kobieta i mężczyzna to MUSI być seks, a braterstwo? a przyjaźń jeszcze z dzieciństwa? a relacje, w których pożadanie nigdy sie nie pojawi, bo jest sie nawzajem KOMPLETNIE nie w swoim typie? a związek jak siostra i brat, którzy sie wspierają w życiu i dobrze sobie życzą? Te wszystkie przykłady, nie zahaczają o seks. Jesteście bardzo płytcy, ze swoimi ograniczeniami tylko do barabara, jedyny przyjaciel to mąż/żona, jedyny kumpel kumpela to jakiś mniej atrakcyjny od siebie przedstawiciel tej samej płci- żeby nie był brońboshe zagrożeniem, a i tak boicie się ze mąż/żona was z nim/nią zdradzi. żal.pl :o

a braterstwo? a przyjaźń jeszcze z dzieciństwa? a relacje, w których pożadanie nigdy sie nie pojawi, bo jest sie nawzajem KOMPLETNIE nie w swoim typie? a związek jak siostra i brat, którzy sie wspierają w życiu i dobrze sobie życzą?" za dużo seriali oglądasz ;)

Gość jnb
Poczekaj na smsa o treści "kocham Cię" ;)

Te wszystkie przykłady, nie zahaczają o seks." nnjun czy jaki ci tam Faceci przyjaźnią sie oczywiscie z kobietami bo lubia wspólne pogawędki "o wszystkim i niczym" uwielbiają wspólne zakupy i wymianę przepisów kulinarnych a sex? co to w ogóle jest ?

Gość jnb
Ja bym się wkurzyła, ale raczej dlatego, że on z nią rozmawia o Waszych sprawach, pewnie nawet nie wiesz, ile ona o Tobie wie... :O

Gość jknmhjnmgbnfhvngh
czyli co powinnam zrobic? przyznac mu sie, ze to przeczytalam i poprosic o wyjasnienia? mam wrazenie, ze sie slusznie bardzo wkurzy, ze grzebalam mu w telefonie. ja z nim na jej temat rozmawialam. mowil, ze ona mu sie nie podoba, nie jest w jego typie itd. jak to rozegrac?

jak to rozegrac?" normalnie powiedziec mu o swoich odczuciach i porozmawiac z nim na temat owej przyjazni Wcale nie musisz mu mówić o tym esemesie

Gość pisze się, pisze
Przyznać się, ze grzebałas mu w telefonie to ostatnie co powinnas zrobić :P Czekaj na rozwój wypadków i trzymaj rękę na pulsie ;)

kurcze, ze mna nikt o zakupach i kulinariach nie pogada, chyba muszę iść do psychologa

to juz nei moja wina że masz dwie lewe ręce do garów i brak kasy na zakupy :P

jestem leworęczna i dobrze gotuje, ale żeby zaraz o tym nawijać... serialów też nie oglądam