Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smutna_nadzieja-

endometrioza - VISANNE dziewczyny z endometrioza zajrzyjcie proszę

Polecane posty

Gość smutna_nadzieja-

dziewczyny znowu mam do was pytanko , byłam dzisiaj na kontroli u ginekologa bo kończę 3 opakowanie vissane , poszłam pełna nadziei że dostane zielone światełko na starania ale cóż zły los mi nie odpuszcza , lekarz robiac mi usg powiedział ,, dramat '' mój jajnik jest nadal w kiepskim stanie do tego znowu pojawiła sie na nim jakas torbiel... boze a jestem dopiero 3 miesiace po laparoskopii :((( lakarz przepisał mi kolejne 3 opakowania vissane i tu moje pytanko , czy wy tez miałayscie taka sytuacje że 3 opakowania vissane wam nie pomogły ale jak wybrałyście 6 to wszystko wróciło do normy ? zapytałam lekarza czy dalsze leczenie vissane ma sens skoro 3 miesieczna kuracja mi nie pomogła , lekarz twierdzi że możne kolejne opakowania mi pomogą a jak nie to znowu laparoskopia i trzeba będzie usunąć jajnik ....... jestem załamana , nie wiem czy robić sobie nadzieje ze kolejne 3 opakowania tabletek mi pomogą czy już nastawić się na kolejna operacje ... trace nadzieje ... ciągle pod górke .... nie wytrzymam kolejnych miesiecy w niepewności .....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować