Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham ziemskie blond anioły

Najpiękniejsze kobiety to te o jasnej cerze, błękitnych oczach i blond włosach

Polecane posty

To są prawdziwe Anioły, takie delikatne i kobiece, tylko takie mnie intrygują i przyciągają mój wzrok, może dlatego, że teraz to taka rzadkość?

Gość facet dobry od zaraz
chciales powiedziec ze najpiekniejsze w lozku bo o takich blondi ja mysle napierw jak taka wydymac dopiero pozniej jaka ja poznam to moglbym sie zakochac- niestety zazwyczaj są zbyt tępe i zakochane w sobie.

Tylko idiota myśli, że jak kobieta ma jasne włosy to jest tępa i łatwa, ja poznałem mnóstwo blondynek i często były bardziej powściągliwe i inteligentniejsze od swoich koleżanek brunetek

Preferuję te, które potrafią korzystać z mózgu, niezależnie od koloru włosów, tęczówek, czy barwy sukienki. Kimkolwiek jesteś, przepłytkie stworzenie - anioły są bezpłciowe. ;)

Ja praktycznie na inne nie zwracam uwagi, blondynki są magiczne

Gość scepytczka od 7 bolesci
wiadomo ze pierwsza mysla faceta jest seks, daltego tez najpierw zwracasz uwage na blondynki, ot i cala filozofia. oni podpatrują tylko z ktora latwiej bedzie sie przespac. na pewno nie mysla od razu o powqznj milosci a jesli tak to są skrytymi gejami hahahyahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Gość Blondynka długowłosa.....
Wiesz ja myślę,że to kwestia gustu-jestem ładną blondynką o zielonych oczach a zawsze uważałam że to taki popularny wygląd i chciałam wyglądac jak śniada latynoska.......

@ Kocham ziemskie blond anioły 15:41 - "Najpiękniejsze kobiety to te o jasnej cerze, błękitnych oczach i blond włosach (...) :D no to masz (tutaj) konkurencję w osobie "Śmieszny Student" poczytaj jego posty :D __________________________

Porzeczka - dzięki Kefir - to może pomoże mi w szukaniach

@ [Kocham ziemskie blond anioły 17:12 "Kefir - to może pomoże mi w szukaniach" - pewnie tak. Próbuj. Dodam, że "Dobry z Niego Chłopak". Tak wynika z postów... Często pisze. Nie przeklina. :) I ciągle taki... stęskniony... i poszukuje. Więc --> pewnie ma tam kogoś w "zanadrzu". Może Ci odda/pożyczy czy "coś tam"... :) Pogadaj z nim. :D _____________

Gość Prop a ganda
to bajeczne dupodaje i szmaciary blacharskie!!!

Mi się nie podoba to, że jakieś czarne małpy z afryki i ciapaci tez latają z jęzorem na wierzchu za blondynkami, powinno się ich wieszać za jaja

Gość seksuolodzy z koziej wółki
student już nie szuka przecie

To niech murzyny zostaną w afryce, a nie się pchają do europy na swoich tratwach

Gość verbener
Widać, że ludzie krytykujący inteligencję blondynek nie mają zielonego pojęcia, o czym mówią. Taki stereotypowy sposób myślenia. Do końca nie wiadomo skąd to się wzięło... W Anglii zrobiono kiedyś eksperyment, w których na próbie statystycznej badano wysokość zarobków blondynek i brunetek. Oczywiście blondynek naturalnych które stanowią

Gość verbener
Widzę ślicznie ucięło mój post w najlepszym momencie:) Nie chce mi się pisać jeszcze raz... zbyt długie to było.

Gość petrunelka19890
To znaczy że jestem najpiękniejsza. Większosc facetów ma bzika na moim punkcie..cos w tym jest faktycznie:)Faceci zawsze tracą głowe dla blondynek,

Gość ja jako facet
też wolę blondynki, są znacznie delikatniejsze od owłosionych brunetek czy białych, piegowatych rudzielców ;)

Gość BSA
prawdziwe Aryjki zasługują na szacunek.