Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiazdy

słuchajcie co mam zrobić jak karta płatniczna mi sie zniszczyła?

Polecane posty

niby działa, ale jst strasznie poniszczona i chciałabym nową..jednak na ipko nic o tym nie piszą..mam isc do banku czy moge zalatwić sprawe telefoniczni?

Gość Eeerrr...
Jak dziala, to w czym problem. Przeciez nie nosisz jej na lancuszku na szyi. Zadzwon do swojego banku i zapytaj, czy w takiej sytuacji mozesz dostac nowa, ale moga zazadac oplaty..

Gość ja ze swoim walczę w sądzie
zadzwon na infolinie i powidz ze ci zginela dzis lub ci ukradli. zablokuja stara i przysla ci nowa. lub taka sama procedura--tylko w odddziale jak masz godzinke czasu.

Gość do banku
idz do banku

tak chciałam zrobic z tym zaginieciam, ale wtedy zostane bez karty poki nie przyjdzie nowa, tak zle i tak niedobrze. nie chodzi mi tu o wyglad tylko, ale jest w takim stanie ze w kazdej chwili przestenie dzialac i wtedy bede musiala czekac na nowa

Gość a coś ty z nią zrobiła, że
może przestać działać? Do kiedy jest ważna? Bo może zaraz przyślą ci nową?

Gość a coś ty z nią zrobiła, że
sam wygląd karty nie ma nic do rzeczy, ważne jak z paskiem magnetycznym. A to chyba nie da się zniszczyć jeśli nie skrobiesz go

problem w tym ze ona jest dosc nowa, wazna do 2015...ale ja ja tak ciagałam po torebkach, jak do sklepu pod blok to w kieszen, w portfelu te przegródki mam bardzo ciasne i ona sie obcierała przy każydym wyciąganiu i ta bezbarwna folia z niej schodzi, hologram zdarty , napisów prawie nie widac

Gość Przemysłaf21
Ja pierdole co za problem. Idziesz do banku tam mówisz o co chodzi a na nową tydz się czeka .