Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paryżżżanka

Panie z żylakami!! Flebolog NFZ - gdzie????

Polecane posty

Gość paryżżżanka

Potrzebuję informacji, gdzie w Warszawie przyjmuje flebolog na nfz. Moja lekarka powiedziala ze przepisze mi skierowanie jesli wyszperam cos w internecie (mam 20 lat i popękane naczynka, które wiem, ze flebolog moze ostrzyknąć żeby się wchłonęły) Ktos pomoze??

Gość 20 lat i żylaki??
o ja cie kręcę.

Gość paryżżżanka
wyobraź sobie. to jest kwestia genów. nie mam zylakow tylko mnóstwo pajączków

Gość gość
20 lat i żylaki?? 2012.04.16 o ja cie kręcę. żyalki mogą wystąpić w każdym wieku młodsi też mają i nie ma co się dziwić

Gość gość
No i posypaly sie reklamy!!!

Gość gość
Żylaki leczyłam w Gdańsku u www.chirurgnaczyniowy.gdansk.com.pl. Efekty zdumiewające, zabieg bezbolesny, a lekarz kompetentny i życzliwy. Polecam

Gość gość
Ja w tej dziedzinie polecam niezastąpionego dr Andrzeja Nowickiego z www.nowicki-nowmed.pl. Wspaniały człowiek i lekarz, a co najważniejsze wybitny specjalista.

Gość gość
Ja leczyłam żylaki u dr Szecówki z www.chirurgnaczyniowy.wroclaw.pl. Po zastosowanym przez niego leczeniu poprawiło się ogromnie. To także bardzo życzliwy człowiek, uprzejmy w podejściu do pacjenta i podtrzymujący na duchu. Nie ma wygórowanych cen. Polecam

Gość gość
Z żylakami polecam zabiegi u dr www.nowicki-nowmed.pl. Jest bardzo skrupulatny i rzeczowy. Podchodzi indywidualnie do pacjenta i poświęca dużo czasu. Wizyta nie kosztuje dużo w stosunku do konkurencji. Mi pomógł bardzo.

Gość anka

Ja polecam ProctoMed, mają cennik na stronie, a naprawdę nie są to wygórowane ceny