Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamama2dzieci

maz nie jest o mnie zazdrosny-dostalam jakby obuchem w leb

Polecane posty

Gość takamama2dzieci

Pisze tu a nie w dziale milosc, bo jakos bardzo lubie to forum. Jestem mama 2 dzieci i dosyc czesto sie tu udzielam. Chcialam sie tylko wyzalic i chyba oznajmic swiatu, ze biore sie za siebie. Moj maz powiedzial mi wczoraj, ze nie jest o mnie zazdrosny. Przyszedl do mnie sms, maz zapytal od kogo, ja sie tylko usmiechenalam a on powiedzial" ze nie jest o mnie zazdrosny, ale chce wiedziec kto tam do mnie napisal. Powiedzial to z takim przekonaniem, ze mna po prostu wstrzasnelo. Jak dla mnie fakt, ze ktos nie jest zazdrosny zbyt dobrze nie rokuje na przyszlosc. I troche sie zastanowilam.... Kiedys bylam super laska, mialam duzo znajomych, ciagle gdzies wychodzilam i z mezem i bez. Pozniej najpierw urodzilam synka(3lata temu), iwec skonczyly sie wypady, a jak juz byly to na kawe (razem z Malym), byla praca i od razu dom. Pozniej zaszlam w kolejna ciaze, niestety musialm prawie cala lezec...Wiec jest od roku na zwolnieniu-najpierw ciaza, przelezana w domu-wyjscia ewentulanie na plac zabaw, a teraz z dwojka dzieci, urlop macierzynski i wiadomo-wyjscia tylko na plac zabaw. Zostalo mi jeszcze troche kilogramow po ciazy, niby codziennie jestem umalowana, uczesana, ale nie stroje sie, ubieram sie tak zeby bylo wygodnie, ale zachwycac sie mna raczej nie mozna...Nie dziwie sie, ze maz nie jest zazdrosny. Chyba po prostu nie ma o kogo. Wiem, ze mnie kocha, ale nie ma tego czegos w zwiazku... I dltego postanowilam to zmienic. Gora we wrezsniu zamierzam tu napisac ze moj maz jednak jets o mnie zazdrosny :)

Gość mireczkowataa
wziąć się za sibie zawsze warto- powodzenia :) Ale z tą zazdrością trochę kombinujesz, ja też nie jestem zazdrosna, a swojego faceta uwielbiam :)

Gość moj tez nie jest zazdrosny
wiec wiesz...olej

Gość yeyeryery
ech, kolejna idiotka

a ja wykorzystuje to ze nie jest o mnie zazdrosny, nie jest to nie, jego strata, ja korzystam do granic, zobaczymy gdzie je postawi i czy faktycznie zazdrosny nie jest, niestety wszystko co ostatnio robi obraca się przeciwko niemu