Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia2608

przeniesienie do innej szkoły a kiepskie oceny

Polecane posty

Na następny rok szkolny chciałabym przenieść się z najlepszego liceum w województwie do zwykłej/dobrej szkoły średniej. Wiem, że muszę złożyć podanie i kopię świadectwa, bo muszą sprawdzić podobieństwo programu nauczania, lecz boję się o to, że mnie nie przyjmą ponieważ na koniec będę miała zupełnie przeciętne oceny ... 3, 4 może będzie jedna-dwie dwójki. Czy jest szansa, że przyjmą mnie z takimi ocenami? Jakakolwiek?

Gość aaaaaaaaaaaaaasdsd
wiesz to zależy od miasta... w mniejszych miastach jest bardzo ciężko o takie coś, bo mniej renomowanych szkół a ludzi chętnych nie brak... w większym mieście jest większa szansa na takie coś. oceny słabe masz, ale nie trać nadziei, musisz popytać o tak zwane wolne miejsca, jeśli jest komplet uczniów w każdej klasie to nawet same piątki ci nic nie pomogą...

Gość aaaaaaaaaaaaaasdsd
poza tym odradzam tak zwanych liceów upadających, bardzo słabych, na "doczepkę", jest w każdym mieście parę takich... przyjmą każdego słabeusza, można kiblować, niższy poziom niż w technikach, a zmarnowany czas, bo nie dość, że słabe przygotowanie do matury to i zawodu brak także nie daj się nabrać

Nie idę do liceum upadającego tylko z najlepszego do bardzo dobrego. I mieszkam w dość dużym mieście, gdzie jest b. duzo szkół.