Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka092

Okres w czasie ciąży?

Polecane posty

Gość Agnieszka092

Witam, mam pytanie. Martwie się czy nie jestem w ciąży, okres był normalny, może trochę mniej obfity niż zwykle do tego poranne omdlenie,a na dodatek ciągle bym tylko spała. Robiłam ogólne badania które nic nie wykazały tak samo internista nic nie powiedział konkretnego. Proszę was o radę co o tym myślicie, bo już sama nie wiem czy jest sens robić test skoro okres przebiegał prawie normalnie.

Gość ghtghtyty
nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży. krwawienie może byc następstwem niskiego poziomu progesteronu (co może prowadzić do poronienia) lub nadzerki na szyjce macicy....byłam w ciąż y2 razy, mam 2 siostry, dużo kuzynek, ciotek , przyjaciółek i żadna nie miała "okresu" w czasie ciąży...zapewniam cię że schizujesz....jak już zabierasz się za seks to się zabezpieczaj - zaoszczędzisz sobie nerwów, a nam czytania takich tematów...

Gość Agnieszka092
Dzięki za odpowiedź, ale prosiłabym o trochę kultury, bo jak widzę nią nie grzeszysz, nie znasz ludzi a oceniasz i wysuwasz mylne wnioski. Szkoda, bo miałam nadzieje, że znajdzie się ktoś kto będzie potrafił kulturalnie udzielać odpowiedzi na zadane pytanie? A co do twojej rady o zabezpieczaniu sie, to niejestem gówniarą, że tak powiem która się na tym nie zna

Gość jvhiahv ibervbk
ja miałam OKRES w ciąży do 3 miesiąca normalny. Później mi się spóźniał o 2 tyg więc poszłam do gina i okazało się że byłam już w 4. :)

Gość jvhiahv ibervbk
wtedy staraliśmy się o dziecko bardzo i robiłam praktycznie ciągle testy które były negatywne. Więc i takie przypadki się zdarzają.