Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fe;lfm[pe

waze 70 kilo-nie powinnam wychodzic z domu?

Polecane posty

Gość fe;lfm[pe

zeby nie psuc wrazen estetycznych pieknym polskim mezczyznom:P?

Gość rfvbfg
a ile masz wzrostu

Gość o.ola
i schować moje 80 E, żeby im oczu nie drażnić :)

Gość fe;lfm[pe
165

Gość fe;lfm[pe
chowam jak moge te wielkie wstretne cyce:o

Gość takie tam duperele nic więcej
jeśli nie będziesz wychodzić zarwiesz podłogę i wlecisz do mieszkania sąsiadów :D

Gość feeee jaki
14:02 [zgłoś do usunięcia] kobieta podwójna nie wychodź bo się im dresiki zmechacą :D :D :D :D :D :D :D :D oczywiscie ze wychodz, waga nie jest zla, ale cycki rzeczywiscie powinnas miec mniejsze.

Gość a pitolicie bzdury
ja mam tyle przy 168 cm (jestem na diecie, bo chcę jeszcze zjechać kilka kilo), ale to już właśnie dla estetyki, a nie lepszego samopoczucia, bo te juz mam (schudłam od ub, roku 13 kg). Ćwiczę, ostrożnie jadam (prawie wszystko, ale w małych ilościach), powolusiu idzie w dół (a co mnie goni? lato?????) trzaśnie jak z bicza, ile ja na plaży wysiedze, jak pracuję do 15, zanim do domu dolecę to 16, obiad, obowiązki domowe, z dzieciakami na powietrze (najczęściej działka), a tam tylko mąż mnie widzi, a jemu się podoba już, a wręcz krzywi się, jak chce poleżeć mi na brzuchu i go kość biodrowa gniecie:p:p:p mówi, że wolał tamte jędrności, a nie to co teraz, chociaż ... hehe, widzę że mu się podoba:p

nie przesadzaj. Przy takim wzroscie nie jest zle. Wystarczy dobrze sie ubrac by zaretuszowac to co zbedne a pokazac to co warto. Poza tym wystarczy wcale nie akas drastyczna dieta i bedzie ok. Mój wynik-w trzy miesiace 10 kg mniej