Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia jakaśtam...

Nie umiem się ubrać. Wyglądam jak lafirynda :(

Polecane posty

Gość kasia jakaśtam...

Chce być seksowna? Wygladam jak lafirynda, typowa lalunia klubowa ze slomą w butach. Kicz i żenada. Chce byc elegancka? Ok ale wtedy patrze w lusto i widze wlasną babcie, ubiór starej biurwy albo nastolatki ktora zakłada ciuchy mamy na egzamin :O nie mam juz sily, najlepiej wygladam w byle czym, szaro bura nudna niewidoczna przeciętniara

Gość gehegehe
pokaz swoje zdjecie... to zaalezy od figury

Gość riguerhtuer
być moze to tylko twoje wyobrażenie. Elegancja to nie znaczy czarne szerokie w kant spodnie i biała koszula. Elegancko możesz wyglądać zakładając zwykłe jeansy , bluzke jakąś gładką i marynarke. Obowiązkowo szpilki lub jeśli nie nosisz to jakieś buty na lekkim obcasie, pntofle. do tego biżuteria, srebrna, bo złota jest wg. mnie kiczowata i babcina. chyba ze łańcuszek z chrztu czy koczyki z komuni to inna sprawa.

Gość kasia jakaśtam...
fotki tu nie wstawie, potem ktos mi domaluje penisa na twarzy. Mam 23lata, 168cm wzrostu, wagi dawno nie sprawdzałam ale szczupla budowa zadnych faldek, budowa gruszki, mam nogi jak dwie kłody :O ,cycki male ale są, tylek tez. Ciemne wlosy, brwi i oczy, bardzo jasna skora. Wygladam na 26-28lat, od zawsze na wiecej niz pokazuje metryka. Chcialabym wygladac mlodo i seksownie. Probowalam ,efekt? Dziwka albo dziewczynka z podstawowki w kwiaty i wzorki :O

Gość kasia jakaśtam...
fotki tu nie wstawie, potem ktos mi domaluje penisa na twarzy. Mam 23lata, 168cm wzrostu, wagi dawno nie sprawdzałam ale szczupla budowa zadnych faldek, budowa gruszki, mam nogi jak dwie kłody :O ,cycki male ale są, tylek tez. Ciemne wlosy, brwi i oczy, bardzo jasna skora. Wygladam na 26-28lat, od zawsze na wiecej niz pokazuje metryka. Chcialabym wygladac mlodo i seksownie. Probowalam ,efekt? Dziwka albo dziewczynka z podstawowki w kwiaty i wzorki :O

Gość wedwrwer
no to moze postaw na klasyczne ubrania, bez zadnych nadrukow? proste spodnie, jakis zakiet, ładne bawelniane bluzki, do tego jakies balerinki

Gość kkkiiikkkaaa
To kup sobie obcisłe dżinsy rurki, buty na obcasie i parę tunik oraz bluzek (bez żadnych kwiatków i nadruków). Do tego krótka kurtka, najlepiej skórzana. Biżuteria najlepiej srebrna - kolczyki plus jakaś bransoletka albo kolczyki plus naszyjnik - byle nie przesadzić. Do tego stonowany makijaż z jednym akcentem - oczy lub usta (nie używaj na co dzień mocnych cieni lub kredek jednocześnie z wyrazistą szminką) i dobrana fryzura.