Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzoo

Nigdy nie czułam

Polecane posty

Gość Bardzoo

Przed okresem bólu piersi, mam ból jajników które mam przed okresem, często robię siku. Mam zgage. wzdety brzuch. Dopiero tydzien czekam na okres. Ciągle jest mi niedobrze. Mam bardzo duży apetyt. Czy to objawy ciąży? Jak myślicie? Boję sie zrobić test bo nie chce sie rozczarować:(

Gość junn
ja raz miałam jak nigdy ból piersi wiec myślałam że to ciąża. a okres nadszedł jak zwykle. skoro ci się okres spóźnia to rób test.

Gość odpowiem, a co!
a może wmawiasz sobie te wszystkie objawy, na siłę się ich doszukujesz, bo czekasz na okres...

Gość odpowiem, a co!
a ile spóźnia Ci się okres?

Gość odpowiem, a co!
bo ja przed okresem mam zawsze takie objawy, od paru dobrych lat, a ciąży jakoś nie ma... ;)

Gość Bardzoo
Ponad tydzien. Możliwe ze specjalnie szukam u siebie takich objawów. Ale nigdy nie miałam zgagi i bólu piersi. Mam wielkie a sutki dretwe. Bolą aż dotknąć nie mogę juz od tygodnia

Gość rthet
zrób test jak najszybciej (podobno zbyt późno zrobiony może nie wyjść), i nawet w dzień obstawiam dwie kreski

Gość Bardzoo
Wiecie dziewczyny. Ze i tak źle i tak niedobrze. Nie mieszkam z chłopakiem ale też nie widzę przeciwwskazań. Mogę zajść w ciążę jestem po studiach mam jakąś tam pracę ale... I tak źle i tak niedobrze. Jakby okazało sie ze zaszłam to by był i uśmiech i łzy tak samo jak sprawdze to czy dostanę okresu i sie okaze ze jednak nie też będzie płacz ale też i ulga

Gość odpowiem, a co!
późno zrobiony może nie wyjść? pierwsze słyszę, chyba za wcześnie za zrobiony test może wyjść czasami nie tak jak powinien, znam tego przykłady... zrób sobie test w tym dniu w którym masz dostać miesiączkę, a jak ten dzień minął to po prostu zrób test, albo idź do ginekologa, a wszystko okaże się jasne

Gość Bardzoo
Dziękuje:) trochę pomogłyscię. A ja juz ten test odkładam od niedzieli i ciągle jest : jutro, jutro...

no u jednej smisznej kolezanki kiedy byla w ciazy chyba kolo 30 tygodnia to test wyszedl negatywny:D ale tu chyba nie taki przypadek. ja stawiam ze bedzie bobo:) mialam identycznie tylko jeszcze malam baaaaardzo realne sny:) jak nigdy w zyciu

Gość Bardzoo
Najważniejsze ze dajecię mi tyle nadziei:)