Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarijjjaaa

jutro mam sie spotkac na chwile z chlopakiem z czata WEJDZ I DORADZ

Polecane posty

Gość rozmarijjjaaa

Rozmawiam z nim juz troche, ja chcialam sie spotkac w weekend ale, ze juz dlugo przekladam to spotkanie...On chce sie jutro zobaczyc chociaz na 5 minut a w sobote mamy gdzies wyjsc (o ile sie sobie spodobamy...)No wiec przyjedzie pod moj dom i zaproponowalam spacer krotki. Czy w takiej sytuacji powinnam sie jakos stroic? Jak mam sie ubrac bo kompletnie nie wiem. Mam nadzieje, ze nie wysmiejecie mojego problemu, chce zrobic dobre wrazenie, ale na spacer krotki przeciez sie nie wystroje????

ubierz sie normalnie,ale ladnie,zrob ladny makijaz,uloz wlosy uzyj fajnych perfum i badz poprostu soba,a na pewno zrobisz dobre wrazenie.A wy w ogole sie nie widzieliscie jeszcze? nie macie swoich fotek?l

Gość rozmarijjjaaa
Tak widzielismy sie tylko na fotkach. Jesli ubiore dzinsy, balerinki, czarny zakiet i jakas apaszke??czy buty na obcasie? w sumie to ma byc krotki spacer bo ja nie mam duzo czasu. Doradz mi w co ty bys sie ubrala.

Gość rozmarijjjaaa
prosze niech ktos doradzi.

Gość huytrssrdtfcyvgubhnj
ubierz się w kalosze i sztormiak. kurwa, sama nie umiesz myśleć? ja bym się raczej obawiała, czy będę miała o czym z facetem rozmawiać, a nie czy kieca mu się spodoba

Gość rozmarijjjaaa
o to tez sie obawiam ale narazie mysle o tym co na siebie wlozyc bo nie mam pomyslu. Jak nie chcesz doradzic to po co wchodzisz na ten temat? Moze ktos jednak posluzy rada bardzo prosze.

Gość huytrssrdtfcyvgubhnj
to ci laska wyżej napisała... nie wydziwiaj, tylko ubierz się normalnie... i kładź się spać, coby worów pod oczami nie mieć.

Gość rozmarijjjaaa
No ale tak ogolnikowo napisala a ja bym chciala jakies propozycje. Nie wiem co z butami, niby wysoka jestem mam 173 ale na obsasach zawsze ladniej sie wyglada. Ale z drugiej strony jak mamy isc na spacer to moze lepsze baleriny?

Gość 32rwr
nie! nie zakładaj szpilek. Trudno powiedzieć, w co masz sieubrać bo nie wiemy jaki masz styl. Ubierz się powiedzmy tak jak na wypad na zakupy z kumpelą, wygodnie ale ładnie :-) Niech twój ubiór nie rzuca się w oczy, bo zamiast ładnie będziesz wyglądałą śmiesznie :-) Szpilki zostaw np. do restauracji. Spacer to spacer, luz :-) Z koleżanką jakbyś miała iśc na spacer to raczej o szpilkach na tę okolicznośc byś nie pomyślała :-) Zakiet ok pod warunkiem że taki raczej w luźnym stylu, bo inaczej to też do spaceru nie bardzo pasuje :-)

Gość 32rgewtgwt
nie prawda, że zawsze sięlepiej wygląda na obcasach, co za bzdura! wysokie kobiety raczej średnio wyglądają na obcasach, poza tym wyobraź sobie że istnieją faceci którzy w ogóle kobiet na obcasach nie lubią. POza tym zauważyłam że na ogół faceci nie zwracają na rodzaj obuwia uwagi, kilka razy przyłapałam faceta na tym że nawet nie pamiętał że kobieta miałą obcasy a nie płaskie :-D