Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rano tuttuu

Nie mogę ruszyć ręką !! Pomózcie co mi jest :(

Polecane posty

Gość rano tuttuu

Obudziłam sie, mialam isc do pracy ale nie moge ruszac lewą reką, jest cała zdrętwiała, poruszanie jej sprawia mi straszny bol, nie moge jej podniesc albo wyprostowac :( czuje jakby wazyla ze 100kg, przechodzą jakby zimne dreszcze, chyba spałam cała noc krzywo na tej ręce i uszkodziłam jakis nerw. Nie mam pojęcia co robic ,do tego spuchły mi palce. Wzielam sobie dzis wolne, minely juz 3 godziny i nic sie nie zmienilo:( co mam robic

Gość panna wanna
chyba nie pomogę ci za bardzo odsyłając cię do lekarza, ale wydaje mi się to najrozsądniejszym wyjściem. pozdrawiam.

Gość paloma55544332211
idź do lekarza koniecznie samo nie przejdzie a nawet jak przejdzie to bedzie sie powtarzało. być może to kręgosłup szyjny, alr może być że jakieś zapalenie

Gość pitolenie
A bierzesz tabletki antykoncepcyjne???

Gość niemasazystka
a jak nie do lekarza, to chociaż do masażysty jakiegoś idź. Bo może faktycznie coś Ci się zablokowało. Samo to może być ciężko, żeby przeszło. Ale lepiej najpierw do lekarza, potem masaż. Tak myślę.

Gość rano tuttuu
nie biore , kiedys tez tak miałam gdy jechałam pociągiem jakoś dziwnie nogę na noge załozyłam i skurcz, nie moglam jej wyprostowac ale to trwalo kilkanascie minut . Ręke mam zimną jak lód , do jakiego lekarza z tym isc ? do rodzinnego czy do szpitala pojechac?

Gość pitolenie
Wygląda mi to na ostre problemy z krążeniem. Dziwne, że ręka, a nie noga... Idź koniecznie do lekarza rodzinnego, bo to może być jakaś poważna niebezpieczna choroba, zakrzepica, albo coś.

Gość niemasazystka
Do szpitala to chyba Cię tak od razu nie przyjmą. Ja bym poszła do rodzinnego.

Gość junn
skoro zimna to znaczy że problem z krążeniem nie wiem jak w szpitalu jest ale koniecznie gdzieś jedź i to szybko

Gość no ale powiedz
jak tą ręką piszesz ???

Gość bl blajshfegfhygehgbfehy
do lekarza szybko biegnij bo to nie zartty

Gość ofjghjchvndk
PRzeciez napisala ze ma lewą zdrętwiałą :O Idz od razu do lekarza i nie czekaj bo tylk osobie problemu narobisz