Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złodziejka kaasiaa

Kradniecie w sklepach ?

Polecane posty

Gość mialem cos napisac ale
jak Ty dojdziesz w zyciu jak on ciezka praca i bedziesz mial tyle kasy co on - ja bym zlodziejstwa nie nazwal ciezka praca :D moj stan konta tez nie ma nic wspolnego z tym ze masz faceta zlodzieja :D skoro kradnie marchewke to jest duze prawdopodobienstwo ze to co ma tez pochodzi z kradziezy ale ty zbyt lotna nie jestes wiec moze nawet nie wiesz skad ma kase :D

Gość zdolny zlodziej
potrafi nawet plazmę wynieść ze sklepu, ze juz nie wspomnę o takich drobnostkach jak laptop czy zelazko :D

To moze zdradź patent jak skutecznie kraśc benzyne - ktos ci zaraz odpisze ze tiry stojace noca na parkingach maja duzo wiec jak im sie ukradnie po 10 litrow z kazdego to nic sie nie stanie. wiadomo ze tego co ma duzo czegos mozna okrasc :D przeciez calego baku ktos nie bedzie tankowal jak malo jezdzi to lepiej ukrasc 10 litrow :D mala kradziez to nie kradziez :D

Gość bo tak się przyjęło
tylko, że nie chodzi o to by się przesiadać na komunikację miejską :) bo i ona szwankuje. Już widzę jak jedziesz autobusem/pociągiem z małej miejscowości pod Poznaniem do Małej wioski pod Gdańskiem :) Bzdurne tłumaczenie. Ludzi powinno na to stać, a cena paliwa to nie tylko cena ropy, ale ustawka dużych sieci naftowych w Polce oraz podatki, akcyzy i inne takie. No ale czego wymagać od człowieka, który na galopujące ceny paliwa wystawia argument - komunikacja miejska :) Idąc Twoim tokiem myślenia to teraz może sam rób makaron w domu na obiad do rosołu - bo w suszu jajecznym był kadm i ołów:) A może nie wiesz nawet o tym? To wróćmy do czasów średniowiecza i żeby napić się mleka hodujmy krowy! Chyba nie na tym polega postęp?

Gość moj facet zawsze kradnie
wiesz imbecylu ja wiem skad moj facet ma kase. mieszkam w DE i moj facet jest znanym muzykiem wiesz :classic_cool: i jak go przylapia na tej jebanej marchewce to kurwa o autogramm go najpierw poprosza :classic_cool:i beda chcieli fotki sobie z nim zrobic i dlatego mnie to bawi niesamowicie :D a Ty sie spinaj dalej zloscia debilu :D🖐️

Gość bo tak się przyjęło
ja ni mówię, że mała kradzież to nie kradzież. kradzeż to kradzież. Narazie nie muszę kraść benzyny, ale jak mnie do tego zmusi życie i bezpieczeństwo mojej rodziny - to to zrobię. Ukradnę leki, żywność, wszystko czego mi braknie jeśli mnie do tego zmusi życie. Poczytaj o moralności ludzi podczas II wojny światowej, to może wtedy zrozumiesz, że bardzo krótomyślisz.

Gość śmieję się z rzeczywistości
Tymczasem w supermarketach srednia wieku ochroniarzy to 60 lat :D I na pewno taki dziadek zlapie zlodziejaszka ktory jest od niego 5 razy szybszy :D

Gość adinnaaaa
do tych co tak gadaja, ze wszyscy kradna. chcecie zmienic swiat? zacznijcie od siebie. pracuje w sklepie odziezowym, kilka razy mialam stycznosc ze zlodziejami. mniej wiecej kazdy wygladal tak samo. oczywiscie zalatywanie dresem, "wyszlem, poszlem", intelignecja na poziomie kostki brukowej. jesli ktos chce sie znizac do poziomu takich ludzi prosze bardzo!

wiem z czego sklada sie cena paliwa tak sie sklada ze na paliwo wydaje miesiecznie ponad tysiac zlotych ale to nie znaczy ze jak jest drogie to mam je krasc. nie bedzie mnie stac to nie bede jezdzil,przesiade sie na samochod na gaz czy jeszcze cos innego. to nie wina ceny paliwa ze ktos mieszka na zadupiu i musi na dojazdy wydawac 1/4 pensji. niech sie przeprowadzi i jezdzi komunikacja miejska.

Gość polaczki fuuuu
Polaczek nigdy nie wsiądzie do MPK. To hańba dla niego, sieroty po komunie. Psioczą a wtedy żylo im sie jak w raju. Stoisz czy lezysz ,placa i praca ci sie nalezy! Żule ,złodzieje ,chamy ,prostkaki. Tacy są rodzice Polaczków, a teraz dzieci tego pospólstwa. Komuna nie daje to narzekają. Węgrzy są tacy sami, najbardziej depresyjny naród, byłego premiera na taczkach wywieźli, jest nowy też źle. Za dużo płacisz za prąd ? Oszczędzaj. Nie stac cie na ciuchy ? Kupuj w lumpeksach. Przepraszam jesli kogos uraziłam ,mam na mysli specyficznych obywateli ktorym zawsze bedzie zle. Za kradziez powinna byc kara ucięcia palca. Kolejna kradziez kolejny palec. Az taka łajza stracilaby mozliwosc kradziezy.

i beda chcieli fotki sobie z nim zrobic - fotki na bank mu zrobia z profili i anfas :D autograf tez wezma na protokole.

Gość adinnaaaa
a co do kradziezy w kwestii przezycia to juz calkiem inna sprawa. ukradzenie chleba bo jest sie glodnym, a jakiegos kremu czy szminki bo mam taka fanaberie jest w ogole nieporownywalne.

Gość bo tak się przyjęło
to nie wina ceny paliwa ze ktos mieszka na zadupiu i musi na dojazdy wydawac 1/4 pensji. niech sie przeprowadzi i jeździ komunikacja miejska. - oto cała Twoja głowa pełna cudownych rozwiązań :) Wyobraź sobie, że w Polsce ludzie mieszkają i w miastach i miasteczkach oraz wsiach :) jeśli nie jesteś w stanie sobie wyobrazić tak prostej rzeczy, to nie jesteś w stanie przewidzieć swojej reakcji :) A najśmieszniejsze jest to, że ci co najgłośniej krzyczą i są krystaliczni - pierwsi chwytają za cudze.

zmusi życie i bezpieczeństwo mojej rodziny - trzeba bylo dzieci nie robic skoro nie stac cie na ich utryzmanie. no ale katolicki kraj bog dal bog pomoze wiec idz do boga po pomoc a nie okradaj ludzi ktorzy ciezko pracuja.

Gość bo tak się przyjęło
polaczki fuuuu w takim razie rząd chybatrzeba byłoby wybić, bo nie byłoby już co ucinać :D

Ciuchy w sklepie chyba teraz nie da się kraść bo mają te elektroniczne zabezpieczenia. Jak się to naruszy to rzeczy zniszczone. A jak wsadzi do torby, to wyje alarm przy wyjściu.

Gość adinnaaaa
taa jasne. oklejaja wewnetrzna czesc torby folia aluminiowa i wynosza ciuchy z klipem.

wyobrazam sobie. napisalem ci ze wydaje na paliwo ponad tysiac wiec logiczne ze mieszkam na zadupiu. jak mnie nie bedzie stac to nie bede kradl a sie przeprowadze lub bede jezdzil autobusami z przesiadkami. ty uwazasz ze ktos ci powinien dac paliwo bo mieszkasz na zadupiu a jak nie da to ukradniesz :D i to nas rozni.

Gość wtrącę słówko:)
[zgłoś do usunięcia]mialem cos napisac ale zmusi życie i bezpieczeństwo mojej rodziny - trzeba bylo dzieci nie robic skoro nie stac cie na ich utryzmanie. no ale katolicki kraj bog dal bog pomoze wiec idz do boga po pomoc a nie okradaj ludzi ktorzy ciezko pracuja. zwróć uwagę, że niedlugo dojdzie do tego, ze nie będzie młodych ludzi, bo nikogo nie bedzie stac wychowywac dzieci, kto bedzie pracował na Twoją emetyturę

Gość rozwiewam watpliwosci ....
jezeli boli was to, ze rzad kradnie, to okradnijcie tych prominentow rzadowych, nie drobnego sklepikarza, czy kasjerke w markecie :o poza tym, rzad jest taki, jaki wybierzemy, lub taki, w ktorym nie ma nas, madrych i prawych ludzi. wiec narzekania na rzad, takie upierdliwe i permanantne, sa po prostu nudne jak flaki z olejem. szczegolnie vis a vis tematu o podkradaniu towarow drobnej uzytecznosci ze sklepow. a skrajnosc, ze jak nadejdzie moment, ze zabraknie kasy na jedzenie, leki i podstawowe bezpieczenstwo rodziny, to bedzie trzeba ukrasc jest w sumie innym juz tematem. w takiej sytuacji, gdy nie ma gdzie zarobic, lub zwrocic sie o pomoc, chyba kzady ukradnie. samoobrona to jest.

Gość bo tak się przyjęło
mialem cos napisac ale - nie mam dzieci - dodajesz sobie jakieś swoje fanaberie do mojej osoby :) "no ale katolicki kraj bog dal bog pomoze wiec idz do boga po pomoc" - znajdź w moich postach odnoszenie się do Boga :) a nie okradaj ludzi ktorzy ciezko pracuja - nie kradnę, ale będę jak mnie życie do tego zmusi :) ciężko pracujesz? To sam dobrze wiesz jaki ucisk przyjmujesz :) Masz umowę o pracę? Masz dzieci? Utrzymujesz rodzinę i nie masz problemów? Może i tak myślisz, bo (jakto robisz z moimi wypowiedziami) dodajesz sobie swoje fantazje i udajesz, że słońce świeci :)

Gość juikju
Nigdy w życiu bym nie ukradła,bo jakby mnie złapali to wstyd na maxa. Ale uważam że okradani obywatele mają moralne prawo do tego i nieważne czy okradają innego obywatela, to już nie jest ważne. To ile kasy oni kradną ci z rządu to się w pale nie mieści, zarozumiałe gęby,z wydętymi ustami bogacza. Im kurwa wszystko wolno, wszystko uchodzi płazem. Należy kraść tak, żeby wszystkie sklepy zbankrutowały, żeby był jeden wielki burdel, oko za oko, ząb za ząb a śmieszne gadki Jezusa są po prostu śmieszne. Tylko nikczemni ludzie je wykorzystują ,okradną cię a potem ci wmawiają że nie wolno oddawać.

A co ma do tego folia aluminiowa? I tak jest problem zeby potem te klipy usunąc. 🖐️

Gość adinnaaaa
juikju- co za tłuk z ciebie, szkoda slow

zwróć uwagę, że niedlugo dojdzie do tego, ze nie będzie młodych ludzi, bo nikogo nie bedzie stac wychowywac dzieci, kto bedzie pracował na Twoją emetyturę - mas zpodejscie rodem z komuny. na emeryture kazdy powinien odkladac sam gdyby obecny rzad nie zabral 200 mld z ofe to byloby to jak najbardziej wykonalne. poza tym kto powiedzial ze te dzieci beda mialy prace moze bede tak jak teraz wiele osob bezrobotne i zamiast placic stana sie beneficjentami ? zreszta rodziny wielodzietne czesto sa patologiczne i sa wlasnie takimi beneficjentami wiec ja bym w wielodzietnosci nie upatrywal rozwiazania problemow zusu. wczesniej czy pozniej zus zbankrutuje albo bedziemy i tak pracowac do smierci.

Gość adinnaaaa
jesli owinie sie klipa w folie aluminiowa bramka wtedy nie wylapuje.

Gość bo tak się przyjęło
mialem cos napisac ale - masz umowę o pracę, prowadzisz własną działalność i masz opłacone składki ZUS?

Gość wtrącę słówko:)
odkładać na emeryturę??:D:D Ty w Polsce zyjesz??

dodajesz sobie jakieś swoje fanaberie do mojej osoby - pisalas o rodzinie ze gdy bedzie zagrozona to bedziesz krasc przyjalem ze maz ma rece i nogi wiec moze pracowac tak wiec zostaly dzieci w moim toku myslenia. z reguly mysla tak osoby majace 10 dzieci i kradnace bo im sie nalezy.

Generalnie uważam, że ludzie kradną bo malo zarabiaja a zyc jakos trzeba. zarobki stoja w miejscu a ceny rosną caly czas, dookola sami zlodzieje, np to co wyrabia moja spoldzielnia mieszkaniowa to chamstwo zdzierstwo i skandal co 3 miechy podwyzka :O:O:O 😡 🖐️ to samo za prąd, a jakoś trzeba się utrzymywać :P