Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 21 lat i pstro w....

jestem młoda głupia i... przeczytajcie i przeklinajcie mnie

Polecane posty

Otóz mam 21 lat, bylam w zwiazku poltora roku z facetem... ale juz nie jestesmy ze soba... nie moge z nim byc bo zauroczylam sie (wole nie nazywac tego zakochaniem) w chłopaku młodszym o 5 lat, który jest jeszcze niesamowicie głupi, smarkaty, nie można z nim powaznie pogadać i on nawet nie chce mieć dziewczyny, jest gówniarzem. ale kiedy go zobaczyłam już 2 lata temu 1 raz, jak był dzieckiem, coś mnie tknęło... popisywałam się, mówiłam same bzdury, by zwrócił na mnie uwagę. jest piękny. staram się nie przelewać na niego swoich uczuć, nawet intelektualnie zniżać się do jego poziomu w rozmowie i żartach :O 1 raz całował się ze mną... ja mam motyle... i tak bym chciała mu to mówić.... ale on tak nie ma.... obecnie wyjechał... czekam do wakacji aż wróci... i chcę czegoś więcej... seksu??? tak...... nie wytrzymam bez niego... jestem głupia i skończona............ ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ale hormony poszalały :P Musi pod względem genetycznym chyba być odpowiedni dla Twojego organizmu skoro taka stara krowa w takie coś się plącze ze świadomością swojej głupoty.

wiem szaleją mi hormony niesłychanie, ale co mam zrobić, że mnie do niego tak ciągnie? ja już nie mówię, że tylko fizycznie, bo ja ciągle myślę, że fajnie by było jakbyśmy zamieszkali razem itp :O już widac przecież w nim zalążki przyszłego charakteru i nie jest tak źle.... MASAKRAAAAAAA!!!

co o tym powiesz wilczyco?

Gość kochaj się z nim solidnie
zabezpieczając i nie filozofuj za bardzo,do niczego dobrego to nikogo nie doprowadzi

ale takie związki istnieją........................

wiem,że z takich rozmyślań za wiele dobrego nie będzie

mam taka cichą nadzieję,. żę wydorośleje z czasem i coś poczuje do mnie, ale wątpie, wiem o co mu tylko chodzi :P ale co tam, róznie bywa. mówię wam, że jak go 1 raz zobaczyłam , to mnie tknęło. już tyle czasu... lat... w końcu mogłam się z nim całowac. ahhh !!!!!! tylko, że mieszka za granicą. i przyjeżdża tu rzadko. ale będe czekać :O

a czy ty za niego wychodzisz,czy co,że od razu się tak bardzo zastanawiasz,czy takie związki istnieją

właśnie z tym seksem się boję najbardziej miałam tylko jednego partnera i całkiem frywolny seks mieliśmy, na ciekawych zasadach a teraz mam kogoś rozdziewiczać...? :D o Jezu.... jak ja całując go mam głupawkę... no ale poczekam... jeszcze 2 miesiące

chciałabym z nim coś więcej, związku, dlatego się zastanawiam gdyby interesował mnie tylko aspekr SEKS, to bym nie musiała swoimi uczuciami się dzielić... niestety

Pamiętaj, że seks z nieletnim to przestępstwo, jak ma mniej, niż 16., to sobie odpuść ;) Zresztą, chcesz miec faceta przy sobie, czy dziecko do wychowania?

No wiesz, wychować sobie męża od małego to nie taki głupi pomysł :D W liceum, jak miałam 18 lat moja koleżanka (dojrzała i fajna dziewczyna) była z 15 latkiem. Zdaje się, że są już te 2 lata razem. Ale no myślę, że on był taki ogarnięty w miarę. Jednak póki Twój nie czuje tego samego to chyba lepiej się ogarnąć, wiesz w końcu będzie chciał spróbować tego i owego a Ty będziesz chętna to pewnie Ciebie wybierze. A Ty się mozesz łudzić, ze to coś więcej

Gość mastes
ruchaj go

Wiem, martwię się, że on będzie chciał tylko TO. Wypytałam ostatnio znajomego, jak to jest, że młodzi chcą starsze ;) właśnie o seks chodzi. no ale zaryzykować mogę.... nie zostawię tak tego teraz, gdy czekam, mam świeże wspomnienia w głowie i za 2 miesiace wroci... zaryzykuję, a jeśli nie wyjdzie, to chociaz to bede pamietac.... napisze wam o tym ale na prawde, czuje sie jak gowniara, jakbym miala sama 15-16 lat. hahaha przyjemne :D

troche sobie spieprzam zycie lepiej oczywiscie miec starszego ulozonego faceta zreszta nie interesuje mnie to! jestem taka zabujana w tym dzieciaku marze ciagle o nim, jego ustach piekny jest na lprawde poki co internetowo utrzymujemy kontakt co najgorsze, musimy sie ciagle ukrywac jego starszy brat, moj dobry przyjaciel, jest we mnie zakochany od i by go zabil ale to nieistotne!! tak mi brakuje tych pocalunkow....aaaaaaaa

dziekuje.... musze miec jakies pole, musze gdzies przelewac ten nadmiar, bo zwariuje tutaj bede pisala

Gość ojejejejje
jak dla mnie to cos z toba nie tak. to podchodzi pod zbozcenie jakies. rozumiem jakbys miala ze 25 on 20 ok. inny wiek. ale 16 lat to jeszcze dziecko, a jeszcze lepiej wynika ze spodobal ci sie juz w wieku 14:D he he dobre, przeciez to chore

Gość ona27_
Ja właśnie jestem w takim związku z młodszm ale moj ma 21 lat i zachowuje sie bardzo dojrzale. Staram się nie myśleć o watpliwościach, z dnia na dzien wychodzi mi to coraz lepiej, ale u Ciebie niepokojące jest to ze poza wyglądem on nie ma NIC do zaoferowania. :O

ma juz zalazek charakteru przyszlego :) jest interesujacy, zabawny i ma wiele cech, po prostu.... czulam od dawna, ze sie dogadujemy od razu cos ze mna nie tak moze i nie tak z jednej strony ale z 2 jak ja tak czulam od dawna? no cooo

hahhaha pedofilka moze ale ja sie zabujalam :D:D:D:D chce zerznac mojego dzieciaka :D:D:D:D

Gość ona27_
Dopiero co napisałaś, że jest glupi i smarkaty. On w ogóle skonczyl juz gimnazjum? :D Dziewczyno moze poczekaj az podrośnie chociaz do tej 18 stki?

Gość Mkknfjndfj
Faktycznie masz pstro w glowie ;)

napisal mi ze teskni i ze mu jakos smutno, ;)

Gość smutne to wszystko jest
...............