Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf

Czy któraś z was pozbyła się tłuszczu z brzuchu ????????????????????????????????

Polecane posty

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf

Chodzi mi o to żeby na brzuchu nie było żadnych wałków ani wałeczków ... Czy bieganie 30 minut co drugi dzień i a6w wystarczy by osiągnąć mój cel ???? ile mniej więcej czasu osiągnięcie takiego stanu zajmie ? Mam 21 lat 172.5 cm wzrostu około 58 kg

Gość W KROKU LUZU BRAK
tu pomoże liposukcja!

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf
ups w temacie miała być brzucha ;) bo wyszło trochę nie po Polsku ;)

Gość senioritarita
"tłuszczu z brzuchu"?? ja pierdole :O

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf
W KROKU LUZU BRAK -- hmm ale ja nie chcę iść na łatwiznę ... zresztą ten zabieg wiążę się z efektami ubocznymi ... jak stoję mój brzuch jest płaski ale jak siedzę pojawiają się te wstrętne wały :/

Gość włosy na imagine
bieganie ma pomóc na tłuszcz z brzucha? raczej brzuszki albo jakiś zabieg kosmetyczny

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf
senioritarita - umiesz czytać :/ ??? nad twoim postem pisze że to pomyłka za którą przepraszam ....

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf
włosy na imagine - hmm no myślę że może pomóc bo to cardio ..a oprócz tego robię a 6 weidera ... ale może ktoś z was ma lepsze sposoby ??

Gość a ja bede miala
plastyke brzucha i zadnych walkow miec juz nie bede bez zadnych biegow i durnych a6w :classic_cool:

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
bieganie pomaga schudnac, wiec na tluszcz z brzucha tez zapewne pomoze, ale musisz byc systematyczna... 30 minut to za malo, bo dopiero po tym czasie organizm zaczyna spalac wlasnie tluszcz, wszesniej spala weglowodany, wiec tak ok godziny byloby OK kilka razy w tygodniu brzuszki to tez dobry pomysl, bo sobie wzmocnisz miesnie. zobacz sobie na YT 8 minute abs - to sa fajne cwiczenia i tylko 8 minutowe :D

Gość ejj nooo
pusc se na tvn rozmowy w toku o tym sa :P

Gość kasiaaaaaagfhgfhgf
a ja bede miala - hmm a nie boisz się konsekwencji ? ja jeszcze nie rodziłam więc plastyka mi nie potrzebna ... hmm no i jeszcze jest jedno "ale"co do plastyki przecież to że pozbędziesz się tłuszczu nie znaczy że pozbędziesz się istoty problemu (tzn. braku ruchu i przez to odkładającego się tłuszczyku ) przecież za jakiś czas będziesz miała to samo .... to samo się tyczy liposukcji ...

Gość a ja bede miala
tez nie rodzilam, brzuch taki mam ood schudniecia. nie boje sie, z checia pojde pod noz by sie tego pozbyc :) no i potem mam zamiar cwiczyc oczywiscie zeby utrzymac efekt