Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czuję sie małą dziewczynką w przydługiej spódnicy

Polecane posty

Gość cycmassdefect
to ją ściągnij i nago paraduj :classic_cool:

A kto, lub co sprawia że tak się czujesz?? Szarą myszką napewno nie jesteś :) To tylko kwestia zbyt niskiej samooceny bądź dzisiejszej chandry może??

Gość Biniaa
Jesteś chyba młodziutka ile masz 25 lat? Ja z wiekiem z nieśmiałej kobiety pomału zamieniam sie w lwice,dość mną różne niedorozwoje pomiatały w życiu,ale staram sie nie być chamska i być wrażliwa na rzeczy ważne-to trudne jednak.

to poczucie płynie ze mnie, ludzie postrzegaja mnie jako uśmiechnietą (wczoraj sie dowiedzialam ze ja przeciez zawsze chodze usmeichnieta :D), faceci jako atrakcyjna kobiete ... mam 23 lata, tak zmieniam sie w ten sposob ale nigdy bym nie okreslila sie mianem lwicy :)

Fiku to normalne w tym wieku zarówno mężczyźni jak i kobiety w pełni dojrzewają emocjonalnie i na porządku dziennym są wachania nastrojów , chandry i różne inne przypadłości :)

Gość stockholm stad
czujesz się tak, bo pewnie taka jesteś. Ale jest jakaś znikoma szansa, że wydoroślejesz.

szukalam czegos na komputerze i znalazlam stare zdjecia i filmik i ja wciaz czuję sie tamta dziewczyna a nei ta ktora jestem teraz

To się nazywa chęć powrotu do dzieciństwa w którym wszystko było kolorowe i nieskomplikowane. Podejrzewam że każdego nieraz to nachodzi taka chęć oderwania się od codziennych problemów i obowiązków.

Gość stockholm stad
Dziewczę póki co nie ma żadnych obowiązków ( poza zabawowymi studiami) i zmartwień ( poza wypatrywaniem boskiego bruneta). Mniej bujać w obłokach i wmawiać sobie wyjątkowość, a wziąć się w końcu w garść.

Gość stockholm stad
nie czytam w myślach, czytam co pisze, a to chyba odzwierciedla jej myśli? Choć zazwyczaj jest raczej bełkotem.

Gość stockholm stad
A tak swoją drogą Fiku, wcale nie zdziwił mnie ten topik. To żadne odkrycie, że jesteś zakompleksiona-no chyba że dla samej Ciebie.

masz rację, nei mam obowiązków. Wszakże nei mam męża, dzieci ani nikogo za kogo byłabym odpowiedizlana. Jestem jedynei odpowiedizalna za swój los :)