Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchajcie tgkgkg

Przeczytajcie co mi pisze facet z internetu !!! :D:D

Polecane posty

Gość słuchajcie tgkgkg

zapytalam co robi ,czym sie zajmuje, zeby cos powiedzial o sobie a on w mailu tak ;-) : Mam 31 lat , prowadzę dużom międzynarodowom firmę o zasięgu światowym , uprawiam sporty ; wspinaczkę , kajaki , lubię jeździć na rowerze , podróżować w mało popularne miejsca. Mam własny dom pod miastem , skończyłem studia na SGGW , lubię kuchnie meksykańskom a Ty? HAHAHA :D on pisze wiecej ciewych rzeczy ,mam ubaw od wcozraj :D dużOM ma firme pewnie zarządza Nestle albo Citibankiem haha

Gość kjbb08i
no duzom wyobraznie ma:D chyba chce seksu;p

Gość hsderwyrwa
hehehehehe dobre :P

Gość słuchajcie tgkgkg
wczoraj mi pisał ze jest w Dubaju ,ma konferencje :O sprawdziłam IP w nagłowkach maila ,wiadomość wysłana pewnie od niego z domu , Country Poland , City Cracow :O żenua, kto sie na takie guuupoty daje nabierac? Kryśka z Koziej Wólki ktora marzy o życiu w CITY :classic_cool:

Gość nnnnnnnnnnnnbbbb
hahahaha

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
buehehehe no duzOM to ona ma, ale wlasnie wyobraznie :D odpisz mu, ze nie wiedzialas, ze Dubaj jest w Krakowie :D:D:D

Gość eqwrqefeq
Ktoś sobie z ciebie jaja robi ;)

Gość erwrwreqreeq
pewnie zartowal bo wie ze jak cipa pyta to naprawde pyta - masz dosc forsy by mnie utrzymac jak dam ci cipy?

Gość nnnnnnnnnnnnbbbb
eqwrqefeq- uwierz ze są tacy szurnięci :D i szukają głupich lasek ,które poleca na rzekome bogactwo ;) Kiedys umowilam sie z ''niby'' prawnikiem, czesto mowil zebym go odwiedzila w pracy, ale nigdy nie mialam czasu bo daleko. W koncu poproslam o adres kancelarii, mowil ze ma remont ze cos tam. tydzien pozniej ze nie moze bo klienci .W koncu sie spotkalismy, poszlismy do restauracji. Zrobilam zamowienie ,a on... poprosil tylko o placki ziemniaczane ,najtansze w ofercie :D , wychodzimy...szedł jego kolega z pracy ... okazał się budowlańcem a nie prawnikiem :D Wszystko byloby ok ale : -oszukal mnie - w realu wyglądal beznadziejnie, zwlaszcza zęby i jego ubiór

facet mojej kuzynki też korespondował z jakąś panną,pisał jej, ze mieszka w całkiem innym mieście i jest przedstawicielem handlowym :classic_cool: no i oczywiście, że nie ma dziewczyny. aaa.. też jest budowlańcem.

Gość bezsenna20a
skad ja to znam :D Mi facet 24l pisal cos w stylu jestem u rodzicuw normalnie mieszkam nad morzem jade w gury (a ja mu sie pyt co to jest 'gury' ? a on 'niebylas nigdy w gurach? karpacz, snierzka')

Gość kora w n
hahahaha :) snierzka :D

Gość bezsenna20a
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Radosna Ja hahah
Hahahahahahah co za analfabetyzm!

Gość bezsenna20a
ten sam facet napisal ze zadzwoni do mnie z zaszczerzonego a na pyt czemu robi takie bledy odp ze ma nowy dotykowy telefon i sie nie przyzwyczail. nie widze zwiazku bledy-dotykowy telefon :D

Gość bezsenna20a
albo raz umowilam sie na randke. facet mowi ze ma dwa samochody, i ktoryms po mnie przyjedzie. czekam na niego 5min, 10, 15 i dostaje smsa "przyjdz na ul x, ja tam jestem' i byl. w maluchu ktory stanal i nie chcial dalej jechac.

Gość kotomysz
miszczu! :D

Gość dobreeeee:)
ale się uśmiałam :P

Gość bezsenna20a
a najczesciej jakie bledy robia to skat, skond, skont zkat jestes :D

Gość bezsenna20a
niby nie. ale nie powiedzial mi tez ze jeden z nich bede musiala z nim pchac przez pol miasta :p bo tego oczekiwal :D

a skad mogl wiedziec, ze jego auto nie stanie na wysokosci zadania? ;) a tak w ogole to ciekawa jestem jakie mial to drugie auto :D

Gość bezsenna20a
tez malucha, ale w innym kolorze :D

Gość bezsenna20a
mowil, ze chce miec wlasna flote maluchow aby pozniej otworzyc firme zajmujaca sie przewozem osob:D

Gość ojjjjj auuu
faceci to bajkopisarze i analfabeci :D skond, choć ze mną, kąnto, stacja bensynowa ,muj ,twuj, bród itp Mi jeden opowiadał ze prowadzi restauracje...byłam u niego, rządził kolegami :D aż przyszła szefowa niespodziewanie ,z mordą na niego ze podobno mial byc chory haha więcej sie nie odezwał... :P spotkalam sie tez z oszustem, dal fotke twarzy ,ale starą...opisywal sie jako szatyn, zielone oczy, 182cm wzrostu przyszedł koles ok 172 - ja tyle mam wiec wiem- , na podwyzszanych butach, to widac wielkie buciory, ubrany na czarno, rozciągnieta koszulka, zakola, nic nie mowil a ja ...musialam gadać. Zaprosil mnie na pizze, potem w parku probowal pocalowac. Obok byla galeria handlowa, powiedzialam ze musze do wc. Poczekal obok sklepow, ja ucieklam tylnymi drzwiami z panią sprzatajacą :D

Gość smuttna548325423
ło matko: gury :D:D