Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkvmfb

Co robić gdy ona się tak mnie peszy? Właściwie nie powinno mnie to obchodzić ale

Polecane posty

Gość mkkvmfb

bo znam taką jedną dziewczynę z widzenia, i ona od zawsze mi się przyglądała, potem byla przerwa, teraz znowu, zauwazylam nawet ze jak na nią spojrze to ona traci pewnosc siebie, ostatnio stałam niedaleko niej i po kilku minutach widzialam buraka na jej twarzy :D

Gość żona dżina alladyna
tak, oczywiście, jak też tak uważam, kocha Cię.

Gość mkkvmfb
Prosze o poważne odpowiedzi a nie takie typu Kocham Cię... Nie znam jej :) tyle co z widzenia.

Gość malinowa księzniczka
a nie yeebie od ciebie czymś paskudnym?

moze jej sie podobasz, a moze sie peszy bo mysli ze ona tobie sie podoba, nie wiem, jak ci sie podoba too ja gdzies zapros... a jak nie to co cie to interesuje

Gość mkkvmfb
kocham sie z Pravikiem91

Gość mkkvmfb
no nie powinno mnie to interesować ale wyobraźcie sobie,że ja spotykacie dosyc czesto i za każdym razem ona sie peszy...na początku mialam to gdzies a teraz sama nie wiem,troche smiac mi sie chce. Ostatnio byla z kims, gada normalnie , wyszlam zza rogu od razu burak, zamilkla i nie wiedziala co z oczami zrobic. Dziwnie sie czuje.Nie wyrozniam sie jakimis negatywnymi cechami jak to ktos napisal ze moze przez zapach.Raczej jestem przeciętna no i jestem hetero.

Gość mkkvmfb
Były plotki że była w związku z moją koleżanką(która jest less ale stara się to ukrywać), aczkolwiek widziałam ją też z chłopakiem z rok temu,jeżeli to byłaby prawda to może jest bi

Gość mkkvmfb
podnosze,macie jakieś pomysły?