Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialam zapytac.

Wyksztalcenie i doswiadczenie w CV a praca w sklepie?

Polecane posty

Gość chcialam zapytac.

Chcialam zapytac czy jak szukam pracy w sklepie (bo za taka sie rozgladam nawet) to jak bede wysylala w Cv to powinnam czy nie powinnam tammiec wypisanewszystko o swoim wyksztalceniu i pracy poprzedniej? Tzn mamzrobione studia i studia podyplomowe oraz ostatnio mialam powazna prace biorowa/umyslowa. Czymoze to zostac w CV wysylanym na takie stanowiska pracy jak praca w sklepie albo jakis kasjer sprzedawca czy wtedy raczej mnie nie beda brali pod uwage z takim wyksztalceniem i doswiadczeniem wiec wypadaloby raczej cos tam powycinac z zyciorysu? Jakie rady macie, jak robiliscie i z jakim skutkiem to bylo? Bardzo prosze o rozsadne rady bo nie wiem co zrobic :( O prace teraz trudno wiec podejme sie kazdej pracy nawet w sklepie - uprzedzampytania czemu szukam pracy w sklepie gdyby ktos takie mial pytania do mnie bo z czegos zyc trzeba.

Gość o w mordeczkę
Taka wykształcona jesteś, a nie wiesz, że pisze się biUrowa praca i że używa się przecinków? Czytać się tego nie da:O

Gość chcialam zapytac.
Ojej rzeczywiscie nie wiem skad sie wzielo napisane biurowa niepoprawnie. Pomylic sie kazdy moze, przepraszam. A przecinki to z pospiechu. Czy moze ktos cos doradzic zamiast wytykac??

Gość chcialam zapytac.
Podnosze. Moze ktos jednak cos poradzi sensownego??

Gość jjajajajajajjaj___
Ciężko coś poradzić. To zależy od osoby i od tego, do jakiego sklepu składasz CV. Bo jak do spożywczaka na osiedlu, który prowadzi starsza, mająca komunistyczne poglądy pani to pewnie nie będzie chciała kogoś lepszego od siebie. Ale jak do sklepu w jakiejś galerii to jak najbardziej wpisać doświadczenie.

Gość Godejwa
hm..., tacy pracownicy sa na chwilę bo z takim wyksztalceniem szukają dalej czegos lepszego-tak myślą pracodawcy.

W "sklepie" musisz powtarzać "nikogo to nie powinno obchodzić" W rozmowie powinnaś powtarzać "zaufanie pomiędzy pracownikiem a pracodawcą" W sercu powinnaś mieć, że "nic złego nie czynisz".