Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii

witam poraz kolejny

Polecane posty

Wlasnie zerknelam na moj ostatni watek i wiecie NIE MAM SILY. NIE MAM SILY. Nikt mi niczego nie napisal. A zatem spadam. Spadam stad z moim OJCEM ANDRASZEM nieodżałowanym i Dzienniczkiem idę się EWANGELIZOWAĆ w USA żeby nie było, ze sobie w Niemczech w 2010 roku robiłam żarty. Nie w ogóle. Jako dziecko byłam protestantką bo nie byłam ochrzczona. NIe umiałam wpisać sobie ŻEBY MIEĆ RZYM Jana Chrzciciela przez waszą Bonę i tak skończyłam. I do dziś to samo. I tyle. Wiecie - ja przesadzam, a wy nie, wy w ogóle. I powiem wam - ja żałuję, że tak zwyzywałam tę bankierkę, ale powiem wam WIĘKSZEJ ŻENADY SWIAT NIE WIDZIAŁ. I to jest CÓRKA KATECHETKi - dajcie spokój. I te dzieci - nie umiem sobie tego wyobrazić. W SUMIE? Całe jej życie to jej ojciec i wiecie - nie wiadomo o co jej chodzi bo jeśli o nienawiść to naprawdę mogła iść na studia dalej gdzieś - co, umierali z głodu? i tyle. Albo powiedzieć co o nim sądzi, że jest KIJOWYM dyrektorem czy coś takiego. Nie wiem. Coś strasznego. Banku oczywiście. To jedna sprawa - ja tego w ogóle nie rozumiem, wybaczcie. I wiecie to jest jedna sprawa, a druga to pewien gość - powiesił sie wielka strata. Ja bym się powiesiła to nawet BY PIES NIE ZAWYŁ, że co innego nie napiszę - wielka strata a czego on chciał ode mnie? RENTA I EMERYTURA - nie byłam w stanie tego wymyślić. Dlatego może Z TEGO powodu żałuję, że tak wyzywam wszystkich wulgarnie. Muszę sobie to przemyśleć - swoje postępowanie. Renta i emerytura - myślałam że chodzi o kurestwo - takie coś. Choć nie pasowało. Renta i emerytura. No wiecie co - to juz lepsze to kurestwo - naprawde. A ogólnie to on nie miał wszystkich klepek na miejsu i wiecie to też jest taki mój żal, że zamiast stawiać krzyże rodowodowe sobie i wartości mieć - może bym pieniądze w Toruniu miała to on znikający punkt wiecie, ojcinek - a krzyże rodowodowe? No idiota i tyle. On z siebie zrobił Chrystusa cierpiącego. Wiecie nie przesadzajcie - błagam was - bo z tego że chodziło mu o rentę i emeryturę to normalnie DUCH ŚWIETY BY ZGADŁ i tyle :( DUCH ŚWIĘTY - naprawde. I tak idę bo przecież nie będę was umoralniać czy coś. A wiecie - ja sobie tak mogę jechać po wszystkich za pracę stała. Za tę dyrę w 1 szkole, za to, ze sie powiesiła, za dalszy ciąg, za sprzątaczki, za krzyze rodowodowe, za brak obrony doktoratu - za wszystko, za Gosie w pokoju na 1 roku ZA WSZYSTKO. Także wiecie - ja przeproszę Pana Boga za wyzwiska a reszty nie. I tyle. Co ja miałam zabijac sie nauczyć w tych górach? Bez sensu. A wiecie i ja łazenie po górach. No trochę tam mogę - ale cały tydzień jakiegoś wycierania się. Idzcie mi... a po tej Gosi to normalnie depresji dostałam i wiecie gdyby nie to wszystko co sie stało to bym umarła GŁUPIA że poszło o 2 lata w ogrodnictwie w USA i przez to było cicho bo laskę okradli i tyle. To wszystko. I wiecie - dlatego tak jadę po wszystkich bo by się zlitowali, starościna nie żyła - ja się od 1 roku studiów wynosiłam z tej uczelni, miasta. To jest KRZYŻ taki że nie ma o czym pisać. I ten psychiatryk tu zniknięty. Co wy za szkoły macie. I to zmęczenie moje i DEPRESJA że tak to wszystko wyglądało z moim passem niemieckim zamiast USA. I wiecie jaka ta laska była straszna z tym DŁUGIEM i nie umiałam się wyplątać i tak ma ten pass USA , a inni? A ta córka przeora? I jak ja dostałam niemiecki. Chyba tak. Bo w sumie żadnego nie powinnam dostać i mam stała pracę. Także wiecie ja ją zgnoiłam, ale to w ogóle nie ma o czym rozmawiać. Chyba tak leciała tym DŁUGIEM, ale to jest morderczyni, wyroki śmierci zleca, dzieci oddała. Pomijając wszystko. Przez to tak ją zgnoiłam - ona sie nawróciła? Normalnie jajca w biały dzień CÓRKA KATECHETKI. Takie coś. A ja powieszona matka i ojciec, adopt, siostry nie żyjące, brat nie żyjący, bez pracy BEZ SENSU i tyle :(

Wiecie powiem wam po co ja się szwendałam po tej Warszawie ale widzicie to tak pasowało. Bo tak. Bo ja mam takie krzyże rodowodowe z dzieciństwa i ja miałam nie pisać na tym forum. Jak było pełno Wrocławia to się zrobiła Warszawa - wciągnęło mnie, a miała być Czestochowa i tyle. Kiedy był tam taki gość, że mi te Czestochowe ograł i zrobiła się Warszawa. No wiecie - mogłam nie musiałam mieć wpisanej Warszawy do krzyża rodowodowego, ale krzyż tam jest także powiem wam - przy tym jak dziś lecę to krzyż jest - kilka jest znaczących krzyży w Polsce - tam też 1 jest i tak pasuje - Kraków Warszawa Gdańsk. Ja uważam, że się wciągnęłam w to miasto szkołą średnią i literką r. To wszystko. I tyle :( Co jeszcze? Nie wiem :(

Powiem wam ja w tej Polsce przy tej Bonie znad Czadu bardzo żle żyłam. Bardzo. Bo ona kłamała że była literką i cyferką, a przeszła na kał, mocz i pierdy. No cóz... i przez to ja tak żle żyłam. Wszystko bez sensu. Bo literka i cyferka i wiecie nawet nic bym jej nie powiedziała. A jest literka i cyferką. Bo ja jestem, a ona? bez sensu wszystko - całe życie bez sensu. I tak mogę się wieszac jakby nie matka ile ja mam lat. Ja tej bankierki nigdy na oczy nie zobacze - jedynie mozna sie zgorszyc moim slownictwem a w sumie przesadziłam na zdrowy rozum - renta i emerytura. A to biore sie za Faustyne i dalej ja mecze. Oraz ksiedza Andrasza - co kto sadzi ide sie w necie pytam. Ja wiecie w tym necie zaczelam dobrze MUZA PO ANGIELSKU i tego sie mialam trzymac i moglabym byc. Bo jak przegralam. Ja mialam na muzie poprzestac - taki kawalek, tu biografia - fora muzyczne. Takie cos. I z tego szukac pracy - choc biologia. No ale... w sumie i tak zaczelam zle bo mialam o zwierzetach szukac. Mialam PRAGNAC zwierzat. Nie umialam. Tak Bona i Mengele w glowie mi namacili bo stojac o zwierzeta stala prace w szkole mam. Z LASEM. Po wilka mialam sie wrocic. Tyle. Duzo mi nie zarzucicie. No i sie wciagnelam. I tylko wiecie O CO TO POSZLO. I tyle :(

Wiecie ja zawsze bede miec rente, zawsze beda renty - musze tak patrzec co dalej. Ta renta miala byc od dziecka - wydana bym byla , z dziecmi.A tak nie mialam kasy i dzieci brak. Bo wiecie ja jestem konsekwentna - nie masz kasy nie rob dzieci. LOGICZNE. Co w tym jeszcze jest wiecej? Bo jakie mam poglady na rozne tematy. Takie niezmienne. Szkoly trzeba dokonczyc, pieniadze miec, ZDROWIE ale coz... zdrowie bez kasy tez jest cenne mniej niz zdrowie i kasa. Takie cos. To moje byly przekonania. Czy mialam szanse je zrealizowac? NIe bo mialam ukradziona rosline. Dlatego nie mialam zadnych szans i rodowod od zwierzat, ale wszystko na kase. WSZYSTKO. Wiec jaki sens wszystkiego? I tyle :( Takze renta i tak jest moja i koniec. Literka i cyferka - w Polsce :(

Wiecie co jak tego gościa wspominam to moze ja bylam glupia, ale zeby pisac do kogoś PO RENTE I EMERYTURE. I to dopiero ostatnio wymyśliłam. Od babci i tyle :( I koniec :( Bo ja pisałam za filologiem. Ja miałam się trzymać zwierząt i mieć filologa dla siebie i wtedy jaka praca? Coś w szpitalu - zgodnie ze studiami, a ja nic tylko ten filolog. A CZEMU? Bo mi ukradli książki na studiach. Tyle :( W sumie jedyny powod. Choć niekoniecznie, ale pasuje i tyle :(

Bo wiecie ja poszłam na głupie studia - no wystarczyły zwierzeta jakbym roślinę miała to by wszystko grało i do banku bym mogła iść, nie? Ale ja jestem tak rozkradziona. Choć wolałabym rodowod i pełno krzyzy rodowodowych i na pocztę się dowiem. Po biologii? Bo z siostrami to nie miałam szans na więcej. Okradły mnie z matmy. Jedynie krzyżami mogłam lecieć. Ale ktoś chciał żebym była filologiem z matmy. I dlatego tak sie potoczyło bo tak to co? I tyle. Całe dnie bym musiała robić krzyże rodowodowe ale też języki bym znała, a tak? I tyle. Bo jaka ja jestem taka i tyle. No i prawie ze taka byłam tylko tych krzyży nie umiałam stawiać bo zajechałabym całą Wielką brytanię a tak nie umiem. Teraz umiem. Teraz się będę tym zajmować RÓWNIEŻ. Zajeżdzać Wielka Brytanię za moją krzywdę. Może za Niemców się też wezmę i tak dalej. Zobaczymy coś muszę robić. Paczkę chcę i koniec. 😡😡😡😡

Ale sie rozwaliłam nie? Gosia pół roku i koniec studiów... niestety. CDN... te laski są marne - 2 lata w USA w ogrodnictwie. I CO DALEJ? Bo czy Amerykanie są normalni. BARDZO i tyle :(