Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Śmieszny Student szuka dziewczyny - Casting

Polecane posty

Co punktuję? 1. uroda (preferowane szczupłe i wysokie blondynki) 2. intelekt (co studiuje i tak dalej) 3. zainteresowania (preferowany sport) 4. położenie (im bliżej gdańska tym lepiej) Zapraszam kandydatki.

To już żałosne jest. Trochę godności szukać na kafe partnerki to jak iść do fryzjera na zakupy. Obydwie rzeczy mijają się z celem

Gość Zuzanna Amelia & 19
W jakim wieku ma byc Twoja wybranka?

Gość wayneeee
hahah wiek mnie rozbroił od 16 lat , dobre. Żal, żal, żal ....przeciez to jeszcze dziecko

Gość lola_1706
Same wymagania a może powiesz co Ty oferujesz bo szukając pięknej inteligentnej i nie pustej kobiety masz ogromne wymagania lecz ciekawe czy masz coś do zaoferowania?

tak, nasz smieszny student ma do zaoferowania swoja niespelniona milosc do olenki - madonny, pracujacej naprawdopodobnie w urz. skarb. poza tym, sadzac po zapisach z wczesniejszych tematow posiada: piwny brzuszek, rozlazly tyleczek i bywa czesto niedomyty :)

Gość lola_1706
To swój casting w gronie małpek przeprowadź:)

lola, :) po wypowiedzi widac, ze znajdujesz sie w przedziale wiekowym 6 - 14 lat, sila rzeczy zatem nie kwalifikujesz sie do tego castingu

Gość lola_1706
frida6 sądząc po Twoim poczuciu humoru jesteś zgorzkniała:)

lola :) pomylilam sie, znajdujesz sie w przedziale wiekowym 4 - 6 lat (dzieci troche bardziej rozwiniete), poziom emocjonalny grupa pierwsza przedszkolna. do zgorzknienia mi daleko, a nawet bardziej niz daleko. uczestnicze w rozmowach naszego smiesznego studenta, poniewaz mnie to bawi. a nawet powiem wiecej, chcialabym poznac zakonczenie tej "zanetki" z czystej, zywej, babskiej ciekawosci :) to by bylo na tyle zycze ci pomyslego rozwoju w rozpoznawaniu zartow i ironii smiesznemu studentowi rowniez

lola :) pomylilam sie, znajdujesz sie w przedziale wiekowym 4 - 6 lat (dzieci troche bardziej rozwiniete), poziom emocjonalny grupa pierwsza przedszkolna. do zgorzknienia mi daleko, a nawet bardziej niz daleko. uczestnicze w rozmowach naszego smiesznego studenta, poniewaz mnie to bawi. a nawet powiem wiecej, chcialabym poznac zakonczenie tej "zanetki" z czystej, zywej, babskiej ciekawosci :) to by bylo na tyle zycze ci pomyslego rozwoju w rozpoznawaniu zartow i ironii smiesznemu studentowi rowniez