Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna nadziejigosia

dziewczyny ile płaciłyście za in vitro ????

Polecane posty

Gość pełna nadziejigosia

j.w.

Gość makowa245
Ja dużo: 16,5 tys. zł. Ale udane :)

Gość pala na
Matko i córkooo. Ale drogo. Nie wiedziałam, ze aż tyle to kosztuje... A inne bezpłatnie i potem na śmieci wyrzucają. szok

Gość no mnietety kosztuje
w tym chorym kraju :O

Gość kameron dijaz 3!
dlaczego chorym? mam ze swojej kieszeni (podatków) realizowac marzenia bezplodnych desperatów? no litosci :)

Gość agasraga
na szczęscie nic nie płaciłam, sama zaszłam chociaz tez myślałam , że jestem niepłodna, ale w jednym cyklu spróbowałam wiesiołka i zaszłam w ciąze ale chyba brakowało mi śluzu płodnego :)

Gość nie wie a sie madrzy
kameron dijaz 3! A leczenie alkoholików? zakupuholikow na NFZ itd dlaczego o tym nie muwisz temat cie nie dotyczy wiec zamknij ta jadaczke bo nikt cie o zdanie nie pytal obys nie doswiadczyla czegos takiego nigdy

i nikt tu nie mowil o tym zeby to bylo za darmo tylko jakies dofinansowanie tak jak w innych krajach uni eurpejskiej czytaj temat ze zrozumieniem no mnietety kosztuje w tym chorym kraju to miala na mysli osoba ktora to pisala bo to jest chory kraj

Gość kameron dijaz 3!
zakupoholików? pierwsze słysze.. alkoholicy ok, oni juz sa i jakos trzeba im pomagac, ale placic za invitro dla desperatów którym nie dane jest miec dzieci imarzy im sie mala różowa córeczka to juz przesada, tej córeczki nie ma, nie trzeba jej ratowac, itd jak ludzi którzy juz sa np takiego alkoholika.

Gość makowa245
Kameron dijaz 3 przecież nie przyszłam do ciebie po pieniądze, dlaczego uważasz, ze jestem desperatką. Tylko dlatego, że mnie stać i nie chcę umrzeć bezpotomnie zasługuję na to miano? Moja droga refundacja do in vitro to tylko kwestia czasu, a wtedy co zrobisz? Gówno. Będziesz płacić w podatkach tylko szum będzie szedł.

Gość kameron dijaz 3!
z dzielną miną wyjmuję z wanny stary kalosz mojej ciotki Aurelii i walę go młotkiem po podeszwie, wyobrażając sobie że ogłuszam karpia :P

kameron dijaz 3 jak pierwsze slyszysz? widocznie nie jestes dobrze poinforowana!!!!

makowa245 otóz to zgadzam sie i nie rozumiem dlaczego zawsze wypowiadaja sie ci co najmniej wiedza i najmniej do powiedzenia na ten temat, gdy ich to nie dotyczy :O:O

kameron dijaz 3! jestem ciekawa czy jak bys byla w takiej sytuacji czy tez bys tak kłapała dziobem:o nie sadze!!! ale najlepiej sie wymadrzac bo problem nie dotyczy ciebie

Gość dfghjklkjhg
nie mieszkam w Polsce i pelna oplata u nas to 5000 euro ale mam ubezpieczenie i w razie proby to koszt 500 euro

kameron dijaz 3! jestes jakaś głupia, to ja mam finansować alkoholików i ćpunów którzy sami sobie na to zasłużyli a nie mam pomóc parom które tak bardzo pragną maleństwa no szok woli ćpunów od dzieci masakra jakaś

Gość natura wybiera najleiej
makowa nie zesraj sie czasem tam, tak ci sie dziecko marzy, chaiło by sie z wózeczkiem poparadowac i poszpanowac mała córeczka w rózowej sukienusi co? hehehe nie ejst ci to dane i invitro ci wybrakowana kobieto nie pomoze :D :D

jak ktoś chce in vitro to niech płaci za to całą kasę!!!! To zasrane panstwo nie mma na chemioterapię dla chorych na raka czy inne poważne przeszczepy, operacje ratujące życie i trzeba dopiero chodzic i żebrać po ludziach kasę żeby ktos mógł przeżyć a co dopiero in vitro!! mam nadzieję, że nie będą albo że już nie dopłacaja do tego!

Gość krokodyl poznański
Aneta nic dodac nic ująć! skoro tak jęczycie ze dzieci wam sie marza to jazda do osrodków adopcyjnych szmaty

Gość niektore tu z was
oby nigdy nie musialy tego doswiadczyc wtedy nie bedzie tak szczekac!!!!!:O

Gość niektore tu z was
[zgłoś do usunięcia]krokodyl poznański a sadzac to twoich wypowiedziach to za madra to ty nie jestes a dlaczego maja adoptowac??? przeciez to wina rodzicow zostawiaja oodaja dziecia panstwo te dzieci utrzymuje wiec w czym rzecz?:O a kto bedzie zapier.. na wasze emerytury?

państwo ma na chemioterapię tylko urzędnicy uważają, że chorzy ludzie mają jeszcze dużo czasu in vitro powinno być za darmo ale tylko dla par które rzeczywiście maja problem z płodnością.... politycy krzyczą, że za mało się ludzi rodzi, tak to prawda ale jak w tych czasach zdecydować się na większą rodzinę???

Gość nieplodnosćcccccc
to tak samo choroba jak rak itd tyle ze on tego nie umiera sie ale tak samo powinno byc refundowane to ze ktos jest nie plodny ma nie miec prawa do posiadania dziecka? to przeciez jakis nonsens tego sie nie wybiera szczekaja i rzucaja sie te osoby ktory nigdy tego nie przezyly i tyle w temacie!!!

Gość ghjyrdjmn
moja znajoma w pl placila za kazda probe in vitro po 10tys a zaszla za 3 razem. ja mieszkam w niemczech i placilam 2 tys euro za in vitro