Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazet

czy usg przez pochwe jest krępujące??

Polecane posty

Gość aniazet

Czy długo trwa takie badanie, czy boli?

Gość lekarz ginekolog
boli jak skurwysyn i uwłacza godności kobiety :classic_cool:

Gość zabeczkoa
jak wkłada facet to dostaniesz orgazmu

Gość aniazet
Za podszywy dziękuję moze się wypowie któs normalny??

Gość beccccc
Jest troche krepujace, bo lekarz naklada na sonde prezerwatywe a pozniej wklada to do pochwy i obraca, wiec mozna miec jakies skojarzenia.

Gość aniazet
A czy lekarz mnie przykrywa czymś dla komfortu czy się leży z wszystkim na widoku?

nie przykrywa :) ale po mojemu jest mniej krepujace niz zwykle badanie na foteliku, tzn ja mialam tak ze lezalam normalnie, wystarczylo ze jedna nogawke sciagnelam a nie musialam sie sie rozbierac calkiem z dolu, nie masz sie czego wstydzic przeciez to lekarz.. zreszta on nawet ci tam nie bedzie patrzyl tylko w monitor :)

chodzilam do wielu ginekolow i kazdy przykrywal czyms, chyba ze masz spodniczke albo sukienke to tylko kladziesz sie, zginasz nogi w kolanach i nie musisz odlaniac calego lona przed lekarzem ;) oni trafiaja prawie na slepo;) wkladasz rece pod posladki, i tak chwile lezysz, trwa to niedlugo, nie jest bolesne, glowica do usg jest nazelowana, no i lekarz wczesniej zaklada na nia prezerwatywe, wiadomo-wzgledy higieniczne;) generalnie lekarze gasza tez duze swiatla , bo wtedy maja lepszy obraz na monitorze, a to dodatkowo dodaje troche komfortu;)

no wlasnie , lekarz tylko zerka zeby zobaczyc gdzie masz krocze a potem w oogle tam nie patrzy, o wiele bardziej komfortowe niz badanie ginekologiczne;)) nie ma sie czego bac;)

Gość aniazet
Dzięki dziewczyny kochane jesteście ;) To na kozetce to badanie lekarz robi?

krępujące pewnie trochę jest, ale w ogóle nic nie boli, bez przesady.....jaką prezerwatywę na sondę co Wy mówicie? Nigdy nic takiego nie miałam.

Gość ja miałam tak
chodziłam do prywatnej przychodni to raz dostałam taka przeźroczysta spodniczke w której się głupio czułam a raz z goła dupką ;) teraz chodze na fundusz i nie dośc że się rozbieram zaraz przy lekarzu to świecę tym gołym tyłkiem, niczym mnie nie przykrywa, co najwyżej zgasi górne światło ale i tak jest jasno bo palą się inne lapmi.

Gość niewiadomkka
Nawet nie wiem ile trwa, dla mnie to zawsze tylko chwila. Jest to na pewno nieprzyjemne, bo trochę lekarka uciska tą sondą, ale nie boli. I tak jak dziewczyny pisały nie jest to tak krępujące jak zaglądanie między nogi na samolociku. Ja mam w gabinecie z łazienki do kozetki i do fotela 3 kroki. Zawsze zakładam dłuższą bluzkę.

Gość Banany
Lekarz nakłada prezerwatywę, dziewczyno przecież tym bada wiele kobiet i nie może pozwolić na to by komuś wsadzić bakterie itp