Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haiaka

Czy naprawdę ludzie mają swoje ideały i tylko ich chcą?

Polecane posty

Gość haiaka

Np. moja koleżanka odkąd pamiętam zawsze mówiła że jej ideał mężczyzny to wysoki brunet a jest w związku od kilku lat z średniego wzrostu blondynem, to samo mój brat - jego ideałem były blondynki, a jest z brunetką. jak to z tym jest? gdy zauważamy kogoś kto nam się podoba, to raptem przestają się dla nas liczyć ideały? taka miłość jest od pierwszego wejrzenia? może głupie pytanie ale ja po prostu jeszcze czegoś takiego nie przeżyłam więc nie wiem.

Gość wacxzxcze
ja wierze w ideały .

Ideały mają nastolatki i ograniczeni ludzie. Nic złego w byciu nastolatkiem i posiadaniu ideału. Potem się to zmienia jak poznajemy kogos ktoś jest inny. Ja też jako nastolatka chciałam blondyna a spotkałam szatyna :) i wszystkie idealy runęły. On podobno zawsze uwielbiał blondynki ale po kilku dziewczynach to ja jestem jego pierwsza blondyna. Tu bardziej chodzi o charakter

Gość haiaka
Ale na początku przeważnie patrzymy na wygląd więc ta osoba musi nam się chociaż trochę podobać (nie mówię że już całkowicie by spełniać wymogi ideała).

Gość haiaka
Ale na początku przeważnie patrzymy na wygląd więc ta osoba musi nam się chociaż trochę podobać (nie mówię że już całkowicie by spełniać wymogi ideała).