Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina brodvmvkdsk

Co byście zrobili jakby oszukał was sponsor?

Polecane posty

załóżmy ze jestem w złej sytuacji, nie mogę znaleźdź pracy po studiach a rodzice są alkocholikami. Chcę sie zdecydować na sponsoring ale co jeśli zostane oszukana? poznałam jednego faceta ale nie ufam mu do końca. Ale to zawsze jest ryzyko, pozatym jest żonaty i wiem gdzie mieszka. Mimo to boję się trochę, zdarzyło wam sie kiedyś że sponsor was oszukał i co byście wtedy zrobiły?

Gość Terminator 42
Jeśli oszuka, to do prokuratury zgłosisz :)

Gość Eojs
jak jest żonaty i wiesz gdzie mieszka to masz na niego haka więc nie powinnaś się obawiać

Gość szczotkowalnia
wyślij rachunek za usługi jego żonie :D

Nie wiem jak jego żona się nazywa (ani jak on). Niby miałabym jakąś możliwość odwetu ale nawet nie wiedziałabym jak to rozegrać. zaszantażować go wtedy? generalnie nie lubie takich sytuacji bo niby mam haka ale pewnie bałabym się powiedzieć żonie. cholera nie wiem czy sie decydować. nie przebaczyłabym gdyby ktoś mi zrobił coś takiego.

Gość to dasz za darmo
pochwa ci od tego nie zbiednieje

Gość facet po przejściach
To zależy w czym ma Cię oszukać. Jeśli sex nie wypali, bo mu nie stanie, to kup sobie wibrator. A jak sexik będzie OK, a nie dostaniesz kasy, to mów sobie, że dałaś mu z miłości. Przynajmniej nie poczujesz się jak k**wa. Zawsze jest jakieś wyjście.

tak, mam na mysli kasę.

dziewczyny które kiedyś były w takich układach czy spotykały się tak- niech się wypowiedzą.

Gość Lokjiuh
Przewaznie ci zonaci sa spoko, robia to w strachu wiec kase da.

Gość pewien sponsor studentki
Ja kiedyś tak wyruchałem studentkę, ruchałem ją za darmo przez dwa lata. Ona wiedziała gdzie mieszkam i że mam żonę, ale ja nagrałem nasz seks i to, jak daję jej kasę. Potem powiedziałem jej że więcej jej nie dam, a jak mi nie będzie dawać tyłka albo będzie się puszczać z innymi, to ten ciekawy film wyślę do ich rodziców(znałem adres) i jej znajomym pokaże ten filmik. Dzięki temu miałem seksu ile chciałem i jak chciałem, a głównie uprawiałem z nią seks analny, zawsze po nim krwawiła. Po prostu poniżałem ją jak najgorszą dziwkę, no bo przecież była dziwką. Wyruchałem się za wszystkie czasy, potem dała mi kasę i oddałem jej filmik. Czyli to ona mnie płaciła a nie ja jej :-)

te, sponsor, jako FACET to powiem ci ze najwieksza dziwka i kurwa to z ciebie jest, dziewczyna miala uczciwy uklad - wymiana pieniedzy za usluge a ty to zwykla kurwa i zlodziej. oby cie pies sasiadow wyruchal

Gość to dobrze po bobrze
PEWIEN SPONSOR TUDENTKI ja bym cie tak wyruchala ze by ci sie wszystkiego odechcialo, jakas tepa dzide miales ze nie umiala z toba porzadku zrobic...

Gość Oszukany Pan Sponsor
Do tej pory to ja byłem oszukiwany! Umawiałem się z dziewczyną przez neta, wszystko uzgadnialiśmy, ile jej płacę miesięcznie, gdzie się spotykamy, jak często. Umawialiśmy się na spotkanie wstępne w restauracji (oczywiście na mój koszt) I co? Zamiast ładnej dziewczyny ze zdjęcia przychodził jakiś pulchny pasztet, obżerał się na mój koszt najdroższymi daniami, a potem tłumaczył, że to rzeczywiście ona na tych zdjęciach, ale sprzed dwóch lat zanim urodziła córeczkę, a teraz musi szukać sponsora, bo ją facet opuścił i tak próbuje mnie podebrać na litość. Ja się w sumie nie dziwię, facet żenił się z miss, a teraz ma mieć słonia? Nie dziwie się, że uciekł. Głupio było ją tak zostawić, więc dałem jej dwie stówy za fatygę, zapłaciłem rachunek w restauracji i odszedłem uboższy o ponad 600zł Miałem jeszcze kilka innych przypadków, ale żal mi o nich pisać :(

Gość rjsjtrtrt
Sponsor pewnej studentki- jesteś śmieciem

Gość rjsjtrtrt
A ten wyżej głupi jesteś -napierw spotkanie na kawę a nie ustalasz szczegóły z dziewczyną której nie znasz.

Gość Oszukany Pan Sponsor
sam jesteś głupi :)

Od kiedy to sponsor jest śmieciem, a sponsorowana już nie? Czemu was drażni to, że dziwka dostała to na co zasłużyła? Ja myślę że jak ta historia jest prawdziwa, to ta przygoda spowodowała że być może ta dziewczyna wyszła z prostytucji, zrozumiała że jest dziwką i że można ją pomiatać, że nikt ją szanować nie będzie. Być może że dzięki temu facetowi nie została zawodową prostytutką. Szokuje mnie to, że tak ją bronicie, wygląda na to że same jesteście prostytutkami a swój zawsze broni swojego....

Gość nnnieprawdaa
Sama prostytucja nie jest w Polsce karalna Jedynie pośredniczenie -stręczenie jest karalne gdy ktoś bierze kasę za ułatwianie prostytucji, jakiś alfons czerpiący zyski z prostytucji innej osoby jest karany w Polsce (jeśli go złapią) Do autorki tematu........teraz już rozumiesz dlaczego prostytutka zwykle posiada swego opiekuna-alfonsa, jak zwał tak zwał, ale ty też musisz jako prostytutka mieć opiekuna (choć to karalne dla opiekuna), podzielisz się z nim zyskami ale za to on przypilnuje sponsora aby cię nie oszukał I to chyba jest dla ciebie oczywiste że jak się zarabia ciałem to jest prostytucja, sponsorowanie to też prostytucja