Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fctdtre5

moje oczy.......ladne czy nie...

Polecane posty

Gość 123www.pl
masz słodką piczke

Gość oceniaczsd
pokaż całą facjate :classic_cool:

Gość gcoipjgvsdil
Małe te oczy, dodatkowo tak umalowane, że wydają się jeszcze mniejsze i nie widać nawet jaki kolor, ale chyba brązowe. Zacznij się lepiej malować, oczu sobie operacyjnie nie powiększysz ale triki majkijażowe mogą zdziałać cuda.

Gość emilja25 lat
masz oczy źle pomalowane a wręcz brzydki makijażi nie masz małych oczu , bzdura masz tak umalowane że optycznie je zmniejszylaś

Gość fctdtre5
jak je maowac zeby wydawaly sie wieksze?

Gość jtyjtfjrht
ocenianie samych oczu jest bez sensu. na zdjęciu wydają się małe ale jak byś pokazała całą twarz to może się okazać że własnie taki makijaż najpepiej do Ciebie pasuje

Gość jtyjtfjrht
nie słuchaj tych głupot, być może własnie w takim makijazy Twoje oczy wyglądają najlepiej, ale do tego trzeba widzieć całatwarz żeby ocenić ja też tak maluję oczy, a malując je zgodnie z tymi trikami powiększajacymi wyglądam kiepsko z resztą nie wiem, czy masz małe oczy bo na zdjęciu cbhyba je mrużysz lekko

Gość przy wąskich oczach
nie obrysowujemy ich całych ciemną kredką lepiej zaznaczyć jedynie górną powiekę ciemną kredką w wewnętrznych kącikach jasny, perłowy cień, w zewnętrznych ciemniejszy to powiększa optycznie oczy, obowiązkowo mocno wytuszowane rzęsy

Gość retg3
natychmiast pokazuj twarz 😠

Gość fctdtre5
dziekuje za rade a twarzy niepokaze:P:P:P:P pytalam o oczy nie twarz:D:D:D:D:D

Gość jtyjtfjrht
09:08 [zgłoś do usunięcia] przy wąskich oczach nie obrysowujemy ich całych ciemną kredką lepiej zaznaczyć jedynie górną powiekę ciemną kredką w wewnętrznych kącikach jasny, perłowy cień, w zewnętrznych ciemniejszy standardowa rada rodem z "Bravo girl" czy z "Tiny", perłowy cień ogólnie nie wygląda zbyt ciekawie na powiekach. rady jednym słowem "z dupy", uniwersalne a jak do wszystkiego to wiadomo że do niczego

Gość jtyjtfjrht
a ja na TWOIM miejscu czyli w przypadku konkretnie Twojego oka i makijażu nie zmieniałabym wiele, a jedyhnie nie ciągneła kreski na dole do końca wewnętrznego kącika tylko kończyła na długości powiedzmy 2/3 żeby nie "zamykać" obrysu poza tym ok